Λυκουρέντζος:Αν επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ…

Λυκουρέντζος:Αν επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ…

Ο πρώην υπουργός Υγείας και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Λυκουρέτνζος, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τις τάσεις της MRB.

«Δεν είναι οριστική μετατόπιση του εκλογικού σώματος και της Ελληνικής κοινωνίας. Αν ποτέ συνέβαινε να επικρατήσει στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα βίωναν ολέθρια εποχή», σημείωσε αρχικά ο κ. Λυκουρέτζος και συνέχισε:

«Έχουνε υστερήσει στον αναπτυξιακό πυλώνα της πολιτικής μας και σε αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ με τις τοποθετήσεις του δεν μπορεί να βοηθήσει».

«Πρέπει να κάνουμε στρατήγημα τον τουρισμό. Η Ελλάδα εκεί που πρέπει να ακουμπήσει είναι το πλεονέκτημα της στον τουρισμό. Το δεύτερο είναι οι ιδιωτικοποιήσεις τις οποίες έχουμε καθυστερήσει πάρα πολύ», σχολίασε ακόμα.

«Μπορεί η χαλαρή ψήφος να φέρει σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση αλλά πρέπει να διαχωρίσουμε Θέλω να πιστεύω ότι με τις προσπαθείς της κυβέρνησης ο Πρωθυπουργός θα πείσει τον Ελληνικό λαό. Μπορεί να είναι βαρύς ο χαρακτηρισμός «ολέθρια εποχή», αλλά πιστεύω ότι θα είναι μια επώδυνη περιπέτεια», πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ