ΒΙΝΤΕΟ-Φουντώνει η κόντρα Χ.Α.-ιεραρχών

ΒΙΝΤΕΟ-Φουντώνει η κόντρα Χ.Α.-ιεραρχών

Εκτοξεύοντας νέα «πυρά» κατά των ιεραρχών επανήλθε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, μιλώντας στην Κατερίνη και ανέφερε ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας, από όπου και αν βρίσκεται εκείνη την περίοδο

«Θέλουμε στο πλευρό μας τους ιεράρχες οι οποίοι είναι καθαροί. Δυστυχώς, στις τάξεις της ιεραρχίας, υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι καθαροί και αυτό το γνωρίζει όλος ο ελληνικός λαός. Δεν έχω να απαντήσω τίποτα σε κανέναν έχω να δώσω μόνο μία συμβουλή και να παρακαλέσω τους ιεράρχες της πατρίδας μας να μην πολιτικολογούν», υποστήριξε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, σημείωσε, μετά το κήρυγμα, ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος και η Χρυσή Αυγή κάνουν κακό στην ελληνική κοινωνία.

«Λέει πράγματα τα οποία είναι απαράδεκτα και επιστρέφουν στον ίδιο. Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτά που είπε και δεν έχουν καμία σχέση με εμάς. Ο Θεός να τον φωτίσει να αλλάξει φρόνημα γιατί διαφορετικά όλοι φοβούνται ότι αυτός και οι δικοί του, αν μείνουν σε αυτή την ιδεολογία, μόνο κακό θα κάνουν στην πατρίδα μας και στην κοινωνία», είπε ο Μητροπολίτης Άνθιμος.

 

Δείτε το βίντεο από το MEGA

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ