“Καρφιά” από το ΠΑΣΟΚ για την επιστολή των 11

“Καρφιά” από το ΠΑΣΟΚ για την επιστολή των 11

 

Αιχμές κατά όσων “σπεύδουν να τροφοδοτήσουν την εσωστρέφεια” αφήνουν στην Χαριλάου Τρικούπη, εκφράζοντας παράλληλα έκπληξη για το γεγονός ότι στελέχη ζήτησαν την σύγκλιση της Κεντρικής Επιτροπής.

Κύκλοι του ΠΑΣΟΚ εκφράζουν την “ικανοποίηση τους για “την ιδιαίτερη επιτυχία της εκδήλωσης των 58 στο θέατρο Ακροπόλ που προκάλεσε αμήχανες αντιδράσεις από τον κ. Κουβέλη και ορισμένους άλλους που αρνούνται να αντιληφθούν τη δυναμική που μπορεί να αναπτύξει η συσπείρωση της κεντροαριστεράς της ευθύνης”

Ο κ. Βενιζέλος μιλώντας σε συνεργάτες του τόνιζε ότι και το οικονομικό κλίμα θα βελτιωθεί και η χώρα θα βγει από τη μιζέρια και η κεντροαριστερά θα συσπειρωθεί. Ότι “θα φανεί έτσι ποιοι ενεργούν υποκριτικά, ενώ ακολουθούν  προσωπικές στενές στρατηγικές, και ποιοι κινούνται ανοικτά και γενναιόδωρα και  εγγυώνται την ισότιμη συμμετοχή  κομμάτων, κινήσεων και προσώπων χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς αναζήτηση προσωπικών ρόλων. Η ώρα της αλήθειας φτάνει. Όπως έφτασε και  σε σχέση με την προστασία της πολιτικής σταθερότητας απέναντι σε επικίνδυνους μικροκομματικούς τυχοδιωκτισμούς που τροφοδοτούν την ανεύθυνη τακτική του ΣΥΡΙΖΑ”.

Έκπληξη προκάλεσε στην Χαριλάου Τρικούπη το γεγονός ότι στελέχη που ήταν υπουργοί στις κυβερνήσεις 2009-2011,  και τώρα, όπως λένε στο ΠΑΣΟΚ, “αξιοποιεί στο έπακρο ο κ. Βενιζέλος, ζήτησαν τη σύγκλιση της Κεντρικής επιτροπής ενώ ήταν γνωστό ότι αυτή θα συνεδριάσει στις 20.12 και ήδη άρχισε η προετοιμασία. Παραβίασαν ανοικτές θύρες”.

“Είναι κρίμα πού κάποιοι λυπούνται όταν βλέπουν το ΠΑΣΟΚ να κινείται εξωστρεφώς και σπεύδουν να τροφοδοτήσουν την εσωστρέφεια. Η εποχή μας  δεν προσφέρεται για μικροκομματικές πολυτέλειες” έλεγαν κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ