ΒΙΝΤΕΟ-Μιχαλολιάκος:Πανηγυράκι το Πολυτεχνείο

ΒΙΝΤΕΟ-Μιχαλολιάκος:Πανηγυράκι το Πολυτεχνείο

 

Πανηγυράκι χαρακτηρίζει την εξέγερση του Πολυτεχνείου ο γγ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, σε βίντεο που βρίσκεται στο υλικό που βρέθηκε στους υπολογιστές βουλευτών της Χ.Α. και εστάλη στις ανακρίτριες.

“Για να φτιάξεις ένα έθνος χρειάζεται μια ιστορία και ένα νεκροταφείο. Αυτοί λοιπόν έφτιαξαν μια ιστορία ψεύτικη και ένα νεκροταφείο επίσης ψεύτικο. Το πολυτεχνείο πρέπει να ήταν δέκα φορές το στάδιο Μαρακανά, πρέπει να χωρούσε πάνω από 1 εκατ. κόσμο, γιατί ήταν…όλοι στο Πολυτεχνείο” ακούγεται να λέει ο κ. Μιχαλολιάκος.

“Στην πραγματικότητα ήταν κάποιες εκατοντάδες μέσα, κάποιοι από αυτούς ήταν πολιτικοποιημένοι, αριστεροί αλλά υπήρχαν και πολλοί άσχετοι που μέσα στη μόδα των ημερών –κάτι σαν πλάκα-δεν φαινόταν ούτε ότι θα πέσουν σφαίρες, ούτε τίποτα. Ένα πανηγυράκι γινόταν” αναφέρει.

“Μύθος πρώτος ότι το τανκ που έπεσε στην πόρτα του πολυτεχνείου πλάκωσε δέκα φοιτητές, άλλους τους σκότωσε, άλλους τους έλιωσε, άλλους τους ακρωτηρίασε κλπ.” λέει σε άλλη αποστροφή του λόγου του, σημειώνοντας ότι δεν υπήρχε καμια δολοφονική πρόθεση.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΒΙΝΤΕΟ-Ωδή Μιχαλολιάκου στη Χούντα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ