Στενότατη σχέση Μιχαλολιάκου-Πατέλη αποκαλύπτει στοιχείο-ντοκουμέντο

Στενότατη σχέση Μιχαλολιάκου-Πατέλη αποκαλύπτει στοιχείο-ντοκουμέντο

 

Ένα στοιχείο “φωτιά” έχουν εντοπίσει οι αρχές στον υπολογιστή του Νίκου Μιχαλολιάκου, το οποίο ενδεχομένως να μπορεί να αξιοποιηθεί από τις ανακρίτριες που ερευνούν την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο υλικό που εστάλη από την αντιτρομοκρατική στις ανακρίτριες περιλαμβάνεται μια φωτογραφία του Γιώργου Πατέλη αλλά και ολόκληρο αρχείο αφιερωμένο στον  “πυρηνάρχη” της οργάνωσης της Νίκαιας, που αποτελεί κεντρικό πρόσωπο μαζί με τον Γιώργο Ρουπακιά στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Οι διωκτικές αρχές εκτιμούν ότι η φωτογραφία και το εν λόγω  αρχείο, που βρέθηκαν στον υπολογιστή του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής απεικονίζει την γνωριμία του Νίκου Μιχαλολιάκουμε τον Γιώργο Πατέλη.

Να υπενθυμίσουμε ότι την επόμενη μέρα της δολοφονίας στο Κερατσίνι διαπιστώθηκε ότι πραγματοποιήθηκαν δεκάδες κλησεις από τηλέφωνα που ανήκουν στον Νίκο Μιχαλιάκο προς το σπίτι του Γιώργου Πατέλη.  Ο κ.Μιχαλολιάκος είχε υποστηρίξει τότε ότι τους συγκεκριμένους τηλεφωνικούς αριθμούς τους έχει παραχωρήσει στα γραφεία της Χ.Α. ενώ ο Γιώργος Πατέλης ότι τηλεφωνούσε στη γυναίκα του επειδή δούλευε στα γραφεία του κόμματος.

Πάντως, όπως εκτιμούν οι αρχές μετά τον εντοπισμό των αρχείων αυτών η μεταξύ τους γνωριμία δύσκολα μπορεί να αμφισβητηθεί. 

 

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν αρχεία με φωτογραφίας που δείχνουν από ματωμένα κουζινομάχαιρα, μέχρι εκτελέσεις από ναζί σε στρατόπεδα συγκεντρωσης , ενώ αίσθηση προκαλεί φωτογραφία με ναζί μπροστά στην Ακρόπολη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ