Ο Κασιδιάρης πήρε… το όπλο του

Ο Κασιδιάρης πήρε… το όπλο του

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες και βίντεο που καίνε πρωτοκλασάτα στελέχη της Χρυσής Αυγής και δίνουν νέα τροπή στο κατηγορητήριο που βαραίνει τα μέλη της, παρέδωσε η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία την περασμένη Παρασκευή στις εφέτες ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση.

Διασταυρωμένες πληγές του Έθνους της Κυριακής, αναφέρουν ότι στο οπτικό υλικό απεικονίζεται ο βουλευτής της ΧΑ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Ηλίας Κασιδιάρης, να πρωταγωνιστεί σε στρατιωτικού τύπου γυμνάσια εκπαίδευσης νεαρών μελών τις οργάνωσης.

Οι πληροφορίες επιμένουν ότι ανάμεσα στις εικόνες, υπάρχουν και στιγμιότυπα από εκπαίδευση με αληθινά όπλα και μάλιστα βαρέως τύπου. Επίσης, σε βίντεο καταγράφεται ορκωμοσία νέων μελών της οργάνωσης σε γραφεία της Χα, στα πρότυπα ναζιστικών οργανώσεων του Χίτλερ.

Ο Ηλίας και το… πειραγμένο καλάσνικοφ

Αίσθηση προκαλεί το νέο ντοκουμέντο που επικαλείται η εφημερίδα, στο οποίο απεικονίζεται ο Ηλίας Κασιδιάρης να κρατά τροποποιημένο καλάσνικοφ με σφαίρες από όπλο BKC, ικανές να πλήξουν στόχους από μεγάλη απόσταση.

Στη φωτογραφία, που έχει τραβηχτεί πιθανότατα στο σκοπευτήριο Σχιστού, εμφανίζεται ακόμη ένα άτομο με ίδια περιβολή που κρατά επίσης πολεμικό τυφέκιο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το όπλο του Κασιδιάρη είναι καλάσνικοφ νέας γενιάς τύπου RPK, το οποίο δέχεται διόπτρα ακόμη και για νυχτερινή σκόπευση, αλλά και τρίποδο.

Όπως επισημαίνεται, ο τρόπος με τον οποίο το κρατά ο βουλευτής της ΧΑ μαρτυρά στρατιωτική εκπαίδευση και μεγάλη εμπειρία. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον νόμο, απαγορεύονται τέτοια όπλα, ακόμα και οι απομιμήσεις τους, συνεπώς η κατοχή του εγείρει ερωτηματικά.

 

 

Πηγή: ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ