ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις:Ο ΣΥΡΙΖΑ τρέμει τη μέρα που θα φύγει η τρόικα

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις:Ο ΣΥΡΙΖΑ τρέμει τη μέρα που θα φύγει η τρόικα

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ  εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής για τον προϋπολογισμό του 2014.

«Ο πολιτικός λαός σας έχει καταλάβει. Φαίνεται αυτό στις δημοσκοπήσεις και στους δρόμους» είπε προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. «Μετά από όλα αυτά τα μέτρα που έχουμε πάρει δεν έχετε κάνει ούτε βηματάκι εμπρός…» δήλωσε.

«Εσείς συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ που θέλατε να καταστραφεί ο τόπος, βγαίνατε στα παράθυρα και αμφισβητούσατε το πρωτογενές πλεόνασμα. Αν θέλετε να φύγει η τρόικα γιατί δεν συμφωνείτε για το πρωτογενές πλεόνασμα;» ρώτησε απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στην πραγματικότητα τρέμετε την ημέρα που θα φύγει η τρόικα γιατί τότε δεν θα έχει νόημα η πολιτική σας ύπαρξη» είπε και υποστήριξε ότι αυτός ο προϋπολογισμός «αίρει την ανάγκη να δανειζόμαστε γιατί αυτή η πολιτεία έχει πρωτογενή πλεονάσματα δηλαδή μαθαίνει να ξοδεύει λιγότερα από όσα εισπράττει». «Η χώρα κατακτά το μέλλον» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όταν ο αντιπρόεδρος της Βουλής του έκανε παρατήρηση επειδή δεν μιλούσε επί του θέματος, είπε «για τις διαδηλώσεις στην υγεία λέω κύριε πρόεδρε που έχουν και πλάκα» και περιέγραψε ένα περιστατικό σε μια από τις διαδηλώσεις έξω από το υπουργείο Υγείας αφού επισήμανε: «Στις διαδηλώσεις κερνούσαμε λεμονάδα, υπουργείο Υγείας είμαστε και δεν θέλαμε να πάθουν οι διαδηλωτές. Σε μία από τις διαδηλώσεις σας, άκουσα μια κυρία να λέει ‘σήμερα είμαστε τόσο λίγοι που δεν θα μας κεράσουν ούτε λεμονάδα’».

Κλείνοντας την ομιλία του απευθύνθηκε προσωπικά στον κύριο Παπαδημούλη λέγοντας: 

«Η κυβέρνηση πέρασε από το Grexit στο Grecovery κύριε Παπαδημούλη κι αυτό σημαίνει πάρα πολύ απλά ότι θα πρέπει να επιστρέψετε εκεί που πάντα θα έπρεπε να είστε, στο περιθώριο»

Δείτε το βίντεο από τη Βουλή

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ