ΒΙΝΤΕΟ-Κοντονής: Οδεύετε σε ποσοστά του ΛΑ.Ο.Σ.

ΒΙΝΤΕΟ-Κοντονής: Οδεύετε σε ποσοστά του ΛΑ.Ο.Σ.

 

«Βρίσκεστε κύριοι της Νέας Δημοκρατίας σε αυτόν τον κόσμο, ή βρίσκεστε σε άλλον πλανήτη;», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής, μιλώντας στη Βουλή επί του προϋπολογισμού.

Απαντώντας στα όσα ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, ο κ. Κοντονής παρέπεμψε στις ανακοινώσεις της ΔΑΚΕ και στην ανακοίνωση της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ για τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο και τόνισε:

«Αυτά που σας λένε οι δικοί σας τα αντιλαμβάνεστε; Αλλά μην ανησυχείτε. Οδεύετε με μαθηματική ακρίβεια σε ποσοστά του ΛΑ.Ο.Σ. και της Πολιτικής Άνοιξης».

«Μετά την ακροδεξιά και την ακραία Θατσερική μετάλλαξη της Νέας Δημοκρατίας, έρχονται και τα ποσοστά της ελληνικής ακροδεξιάς. Αυτής που εκφράζετε με τις απόψεις σας, την πολιτική σας και τις ιδέες σας», σημείωσε.

«Μας μιλάτε για ανάκαμψη και την πλασάρετε και την προπαγανδίζετε στον ελληνικό λαό. Ανάκαμψη και ανάπτυξη που φέρνει αύξηση των κερδών των πλουσίων και των τραπεζιτών, ισοπέδωση των δικαιωμάτων των εργατών και αύξηση του χρέους», υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Η απάντηση στον Κασιδιάρη

 

“Θα πρέπει να πει σε αυτά τα περιβόητα συσσίτια τη ΧΑ γιατί ζητιέται από τους προσερχόμενους ταυτότητα και γιατί καταγράφονται τα στοιχεία τους;” διερωτήθηκε ο Σταύρος Κοντονής απαντώντας στον Ηλία Κασιδιάρη που είχε ανέβει πριν από αυτόν στο βήμα.

“Είναι πολύ απλό. Διότι εμπορεύονται τον  πόνο του ελληνικού λαού, τη δυστυχία- δεν τους έπιασε καμία συμπόνια-  και προσπαθούν μέσα από αυτή τη δυστυχία να συγκροτήσουν κομματικούς στρατούς” τόνισε.

 

“Αν είχαν την ελαχίστη ηθική υπόσταση ως συλλογικότητα θα έπρεπε να κάνουν αυτό που κάνουν οι επιτροπές αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ, που προσφέρουν βοήθεια σε όλους τους συνανθρώπους μας χωρίς να τους καταγράφουμε. Ας μην εμφανίζονται οι εκπρόσωποι της νεοναζιστικής συμμορίας ως κόμμα το οποίο καταλαβαίνει και υπερασπίζεται τα κοινωνικά δικαιώματα” υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ