ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Κασιδιάρη-Δραγασάκη

 ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Κασιδιάρη-Δραγασάκη

Ανέβηκαν οι τόνοι στη βουλή μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και του αντιπροέδρου της βουλής Γιάννη Δραγασάκη.

Αφορμή αποτέλεσε η αναφορά του κ. Κασιδιάρη στην κατάθεση του κ. Δραγασάκη στους εισαγγελείς για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

“Είπατε ότι αποκαλέσαμε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Mister Alexis. Δεν είπατε ότι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φώναζε Χάι Χίτλερ. Δεν έπρεπε να το παραλείψετε” τόνισε ο βουλευτής της Χ.Α.

“Ολοκληρώστε την ομιλία σας και αν θέλετε να μιλήσουμε προσωπικά υπάρχουν άλλες ευκαιρίες.Όταν αναφέρεστε σε προσωπικά θέματα θα πρέπει να υπάρξει και μια απολογία για αυτά που είπε η υπαρχηγός της παραταξής σας. Θα περίμενα και μια απολογία σας για όσα είπατε για μένα και την οικογένειά μου” απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στα όσα είχε πει η Ελένη Ζαρούλια.

 

Ο κ. Κασιδιάρης συνέχισε και ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Δραγασάκης του είπε :

“Λίγο σεβασμός στο έργο δικαιοσύνης δεν βλάπτει και σε ό,τι αφορά το προσωπικό θέμα εκεί να απολογηθείτε στη δικαιοσύνη, όχι να απασχολείτε το κοινοβούλιο με αυτά”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ