ΒΙΝΤΕΟ-Βορίδης στον ΣΥΡΙΖΑ: Είστε μόνοι σας στον κόσμο

ΒΙΝΤΕΟ-Βορίδης στον ΣΥΡΙΖΑ: Είστε μόνοι σας στον κόσμο

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2014.

«Είναι αλήθεια ότι η αντιπολίτευση και κυρίως η αξιωματική αντιπολίτευση, σε αυτόν τον προϋπολογισμό βρίσκεται σε σοβαρή αμηχανία, γιατί μετά από πάρα πολλά χρόνια, προβλέπει την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος και είναι ο πρώτος μετά από πέντε χρόνια που προβλέπει την έξοδο από την ύφεση», ανέφερε ο κ. Βορίδης.

Απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε: «Έχετε πάρει και αέρα, είδατε μία δημοσκόπηση και σας έδωσε δύο μονάδες μπροστά και κάτι νομίσατε. Σιγά σιγά, μη βιάζεστε. Με μία δημοσκόπηση δεν νικάτε, έχουμε μπροστά μας θέματα ακόμα», και συμπλήρωσε:

«Αλλά λέω, να χτυπήσω και ξύλο, αν έρθει ποτέ η στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στην εξουσία, ο κ. Τσακαλώτος λέει ότι θα πάτε στην Ευρώπη και θα συζητήσετε για την αρχιτεκτονική της. Σας περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες. Διερωτώμαι όμως, μόλις θέσετε αυτό το ζήτημα, τι φαντάζεστε ότι θα συμβεί;».

Αναφερόμενος στην επίτευξη του πρωτογενούς πλεονάσματος, ο Μάκης Βορίδης τόνισε: «Αυτό αναγνωρίζεται από όλους τους διεθνείς οργανισμούς, πλην της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τι να κάνουμε, είστε μόνοι σας στον κόσμο και έχω την εντύπωση ότι εκεί θα παραμείνετε».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ