ΒΙΝΤΕΟ-Βαρβιτσιώτης:Έχουμε βάλει επιτέλους πάτο στο βαρέλι

ΒΙΝΤΕΟ-Βαρβιτσιώτης:Έχουμε βάλει επιτέλους πάτο στο βαρέλι

 

“O επόμενος προϋπολογισμός δεν θα είναι ένας ούτε σχημάτων τα οποία υπόσχονται τα πάντα σε όλους χωρίς να έχουν βρει από που θα χρηματοδοτήσουν τα προγράμματά τους, ούτε προϋπολογισμός που θα ενσωματώνει όλες μα όλες τις κοινωνικές απαιτήσεις αλλά θα βουλιάξει τη χωρά σε ένα περιβάλλον αστάθειας” είπε κατά την τοποθέτησή του στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

“Θα είναι ένας προϋπολογισμός που θα συνεχίζει να επιβάλλει στη χώρα αυτό που έχει επιβληθεί, και αυτό που έχει επιβληθεί και επιβάλλεται με αυτόν τον προϋπολογισμό μετά από πάρα πολλά χρόνια ύφεσης είναι επιτέλους μια αναπτυξιακή πορεία” τόνισε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

“Έχουμε βάλει επιτέλους πάτο στο βαρέλι. Ξέρουμε που φτάσαμε και ξέρουμε ότι έναν δρόμο έχουμε να ακολουθήσουμε, και αυτός είναι δρόμος συντεταγμένης ανάπτυξης, μέσα στα όρια της ΕΕ, μέσα στα όρια μιας δημοσιονομικής σταθερότητας και προσαρμογής, γιατί αλίμονο αν γυρνούσαμε, στην εποχή του ναι σε όλα, των μεγάλων θα, των μεγάλων υποσχέσεων και παροχών που ουσιαστικά οδήγησαν την δικιά μας τη γενιά σε αυτή την κατάσταση. Αλίμονο αν επιστρέψουμε στην εποχή της άκρατης υποσχεσιολογίας και παροχολογίας” είπε.

“Δεν είναι προτεραιότητά μας η δικαίωση των συντροφικών σας αγώνων αλλά να θέσουμε υγιείς βάσεις σε μια αναπτυξιακή τροχιά, να προσελκύσουμε επενδύσεις όχι να τις διώξουμε, να αξιοποιήσουμε την περιουσία μας όχι να την κοιτάμε, να κάνουμε το κράτος πιο αποτελεσματικό όχι πιο μεγάλο” σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αυτές τις προτεραιότητες, πρόσθεσε, “προσπαθούμε να τις πετύχουμε μέσα σε ένα πολύ στυγνό οικονομικό περιβάλλον και έχουμε καταφέρει πάρα πολλά πράγματα σε αυτή τη κατεύθυνση, που όμως διαρκώς επιχειρείτε να τορπιλίζετε”.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ