Έκκληση Αρβανιτόπουλου για ανοιχτό πανεπιστήμιο

Έκκληση Αρβανιτόπουλου για ανοιχτό πανεπιστήμιο

Ακόμη μία έκκληση προς τους διοικητικούς υπαλλήλους του πανεπιστημίου Αθηνών να ανοίξουν το Ίδρυμα για να μην χαθεί το εξάμηνο απηύθυνε ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος μετά τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της ομοσπονδίας των διοικητικών υπαλλήλων.

«Δημοσιοποίησα συγκεκριμένες προτάσεις, έκανα εξαντλητικό διάλογο και κάλεσα τις Πρυτανικές αρχές και τους εκπροσώπους των διοικητικών υπαλλήλων να υλοποιήσουμε σχέδια ενδοϊδρυματικής και διαϊδρυματικής κινητικότητας για τους υπαλλήλους των Πανεπιστημίων, που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα» αναφέρει ο κ. Αρβανιτόπουλος.

«Στόχος της κυβέρνησης παραμένει η ορθολογική ανακατανομή του ανθρώπινου δυναμικού, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των υπηρεσιών στον δημόσιο τομέα» σημειώνει ο υπουργός Παιδείας.

Τέλος αναφέρεται στην παραπομπή του πρύτανη του ΕΚΠΑ, Θεοδόση Πελεγρίνη, στο Πειθαρχικό Συμβούλιο: «Ο Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Πελεγρίνης, σε αντίθεση με τους 7 Πρυτάνεις των άλλων Πανεπιστημίων, που επηρεάστηκαν από τη διαθεσιμότητα, με την απραξία του κράτησε και κρατά το Ίδρυμα κλειστό. Τον παρέπεμψα στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για τους λόγους που κατανοεί ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα, και τους οποίους ο ίδιος φρόντισε να αναδείξει σήμερα, πλαισιωμένος από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ