ΣΥΡΙΖΑ: Τα ψέματα τελείωσαν

ΣΥΡΙΖΑ: Τα ψέματα τελείωσαν

«Κυβέρνηση και βουλευτές καλούνται να απαντήσουν για τους πλειστηριασμούς», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την απαγόρευση των πλειστηριασμών και τη στάση της κυβέρνησης.

«Η άρση των πλειστηριασμών είναι βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας και η κυβέρνηση συνεχίζει να παίζει το θέατρο της διαπραγμάτευσης, ενώ θα όφειλε να ξεκαθαρίσει εξαρχής πως δεν συζητά ένα τέτοιο ενδεχόμενο», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

«Η Βουλή δεν μπορεί να αφήσει απροστάτευτους τους αδύναμους πολίτες απέναντι σε τοκογλύφους και διεθνή funds που καραδοκούν και επενδύουν στην καταστροφή, φτάνοντας στο σημείο να τους παίρνουν και τα σπίτια. Μπροστά σε αυτή την δυσμενή προοπτική ο ΣΥΡΙΖΑ, ως ένα ελάχιστο πρώτο βήμα προστασίας, κατέθεσε τροπολογία για παράταση προθεσμίας αναστολής πλειστηριασμών και απαγόρευση άμεσης ή έμμεσης μεταβίβασης στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων».

Ο ΣΥΡΙΖΑ τέλος, τονίζει ότι «τα ψέματα τελείωσαν. Κυβέρνηση και βουλευτές βρίσκονται μπροστά στις ευθύνες τους και καλούνται να απαντήσουν. Θα ψηφίσουν την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ ή θα αφήσουν τους τοκογλύφους να πάρουν τα σπίτια των πολιτών και να κερδοσκοπούν σε βάρος τους;».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ