Μανώλης: Τα πρόστιμα δεν χειραγωγούν την ενημέρωση

Μανώλης: Τα πρόστιμα δεν χειραγωγούν την ενημέρωση

Με αφορμή τη νέα επιβολή εξοντωτικού προστίμου στον realfm 97,8, ο εκπρόσωπος Τύπου της «Νέας ΜΕΡΑς» Γιάννης Μανώλης έκανε την ακόλουθη δήλωση… 

«Στην Ελλάδα του Μνημονίου και της οικονομικής κατοχής οι ιδιοκτήτες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης έχουν δύο επιλογές: Ή εντάσσονται στο προπαγανδιστικό μηχανισμό παραπληροφόρησης και μετατρέπουν το μέσο σε κυβερνητικό και μνημονιακό παραμάγαζο για να εξασφαλίσουν κάποιοι μεγαλοεργολάβοι ιδιοκτήτες ΜΜΕ προνομιακή μεταχείριση από την κυβέρνηση (διόδια, σκουπίδια κλπ) ή παραμένουν πιστοί στις αρχές της αντικειμενικής δημοσιογραφίας και δέχονται τα πρόστιμα βροχή όπως στην περίπτωση του realfm. 

Υπάρχουν και ιδιοκτήτες που αψηφούν τις καθημερινές τηλεφωνικές απειλές του συστήματος και στέκονται όρθιοι. Είναι αυτοί των «μικρών» μέσων ενημέρωσης που με τη δύναμη των πολιτών μετατρέπονται σιγά-σιγά σε μεγάλα, σε αντίθεση με τα λεγόμενα «μεγάλα» που καθημερινά φθίνουν και γίνονται μικρά, όπως τους αξίζει.

Αυτή είναι η απάντηση στα σχέδια της τρόικα και του Μεγάρου Παραπληροφόρησης που θέλουν να ελέγξουν την ενημέρωση και να χειραγωγήσουν τους Έλληνες πολίτες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ