Κεφαλογιάννης: Να προστατεύσουμε τα χαμηλά εισοδήματα

Κεφαλογιάννης: Να προστατεύσουμε τα χαμηλά εισοδήματα

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή, για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και τις οικονομικές εξελίξεις.

«Ο πρωθυπουργός έδειξε ότι είναι καλός καπετάνιος. Μένουν τρία ανοιχτά μέτωπα. Το ένα είναι ο προϋπολογισμός. Ότι ψηφίσουμε θα εφαρμοστεί. Το δεύτερο θέμα είναι το θέμα των πλειστηριασμών και το 3ο θέμα είναι η ακίνητη περιουσία», σχολίασε αρχικά ο κ. Κεφαλογιάννης και συνέχισε:

«Αυτά που λένε οι βουλευτές είναι αυτά που λέει και η κυβέρνηση στην τρόικα. Δηλαδή τι δεν μπορούμε να κάνουμε, προκειμένου να προστατεύσουμε την πρώτη κατοικία στα χαμηλά εισοδήματα. Εκεί γίνεται η κουβέντα».

«Πρέπει να προστατεύσουμε αυτούς που έχουνε χαμηλά εισοδήματα. Η Ελλάδα έχει πάρει πολλά εύσημα στο εξωτερικό για τη συνέπεια της πολιτικής της. Μπορούμε να βρούμε αυτό το όριο», σχολίασε ακόμα.

«Η τρόικα, πιέζει από τη δική της τη μεριά δεν θέλει να βρεθούν κάποια στιγμή η τράπεζες με ελλείμματα για στεγαστικά, προσωπικά και επιχειρηματικά δάνεια, 50 δισ. ευρώ, να χρειάζονται οι τράπεζες ένα τέτοιο μεγάλο κεφάλαιο και να πάνε να πούνε στους δανειστές, βάλτε γιατί θα καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα», τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ