Κωνσταντινόπουλος: Κάποιοι προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν

Κωνσταντινόπουλος: Κάποιοι προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, σχετικά με την πρόταση εξεταστικής επιτροπής για τα υποβρύχια που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Για να χρειαστεί να μιλήσει ο αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης για μια τροπολογία, από μόνο του δείχνει το μεγάλο πρόβλημα», τόνισε αρχικά ο κ. Κωνστνατινόπουλος και συνέχισε:

«Η στοχοποίηση του Ε. Βενιζέλου που κατέληξε; Να βάλουν μέσα στην επιτροπή, αφού δεν μπορούσαν να βρουν ευθύνες για τον κ. Βενιζέλο, όλους τους υπουργούς», σχολίασε τόνισε ότι είναι η σειρά του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει στις εξής ερωτήσεις:

«Γιατί φέρνουν εξεταστική για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και δεν φέρνουν εξεταστική για τα ναυπηγεία Ελευσίνας; Γιατί φέρνουν εξεταστική για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και για τα ναυπηγεία Ελευσίνας ψηφίζουν παρών;».

«Η χώρα ενώ βρίσκεται σε μία κρίσιμη διαπραγμάτευση, κάποιοι προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν», είπε ακόμα.

«θα υπάρξει απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας εκτός από ελάχιστους οι όποιοι χρησιμοποιούν τον νόμο αυτό, προς όφελος τους», ήταν το σχόλιο του κ. Κωνστνατινόπουλου για τους πλειστηριασμούς.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ