Μαρκογιαννάκης:Τίποτα αναπάντητο

Μαρκογιαννάκης:Τίποτα αναπάντητο

 

Υπέρ της διερεύνησης κάθε υπόθεσης τάχθηκε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης σχολιάζοντας την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

Ωστόσο, ο κ. Μαρκογιαννάκης ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για προσωπική θέση, καθώς όπως είπε, «έχω ταλαιπωρηθεί με διάφορες κατηγορίες και η αρχή μου ήταν να μην αφήνω να πέφτει κάτι κάτω αναπάντητο» ενώ διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί από την γραμμή του κόμματος.

«Προφανώς όταν έχουμε να κάνουμε με μία εξεταστική επιτροπή γίνεται μία συζήτηση στη Βουλή. Αν στη συζήτηση προκύψουν στοιχεία που πράγματι καθιστούν ως πιθανές κάποιες πολιτικές ευθύνες, θα πρέπει να συσταθεί εξεταστική επιτροπή», σημείωσε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής υπογράμμισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε την πρόταση όταν φούντωσε το θέμα των φαρμάκων για να αποσπάσει την προσοχή της κοινής γνώμης και να γίνεται συζήτηση για άλλο ζήτημα».

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ