Αυτά συζήτησαν στην ΚΟ της ΔΗΜΑΡ

Αυτά συζήτησαν στην ΚΟ της ΔΗΜΑΡ

 

Με αμιγώς κοινοβουλευτική ατζέντα, υπό την προεδρία του Φώτη Κουβέλη, συνεδρίασε το μεσημέρι η ΚΟ της ΔΗΜΑΡ. Στη συνεδρίαση δεν έγινε καμία αναφορά στην εσωκομματική συζήτηση σε σχέση με ποιον μπορεί να συνεργαστεί το κόμμα, αφού επίκειται το συνέδρια του κόμματος (13-15 Δεκεμβρίου).

 

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν οι πρωτοβουλίες που θα πάρει η ΔΗΜΑΡ στη Βουλή και αποφασίστηκε να κατατεθεί άμεσα επίκαιρη επερώτηση για την κατάσταση του ΟΑΕΕ και την επίλυση των προβλημάτων του στη βάση της πρότασης νόμου που έχει καταθέσει η ΔΗΜΑΡ, για τη ρύθμιση των οφειλών προς τον Οργανισμό. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ, το επόμενο διάστημα, πρόκειται να αναδείξει ακόμη τα προβλήματα της ακτοπλοΐας και της νησιωτικής πολιτικής, την επανεκκίνηση της ανάπτυξης με συγκεκριμένες παρεμβάσεις και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Στη συνεδρίαση έγινε κατ’ αρχήν συζήτηση για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε, με πρώτη εκτίμηση ότι δεν απηχεί το περιεχόμενο της πρότασης νόμου την οποία είχε καταθέσει η ΔΗΜΑΡ και η οποία απορρίφθηκε.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ