Σκουρλέτης: Με την πλάτη στον τοίχο ο Σαμαράς

Σκουρλέτης: Με την πλάτη στον τοίχο ο Σαμαράς

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την τρόικα, τον Π. Τατσόπουλο, τις δηλώσεις του για τους γονείς του Α. Σαμαρά αλλά και τη συνάντηση Τσίπρα με τις απολυμένες καθαρίστριες του υπ. Οικονομικών.

«Η συνάντηση αυτή, που από όσο ξέρω γίνεται με πρωτοβουλία του κ. Σαμαρά έρχεται να διορθώσει την άσχημη εντύπωση που είχε δημιουργηθεί από την προηγούμενη 5λεπτή συζήτηση που είχαν», σχολίασε αρχικά ο κ. Σκουρλέτης για την επικείμενη συνάντηση του Πρωθυπουργού με την Α. Μέρκελ και συνέχισε:

«Εδώ που έχουμε φτάσει δεν θα πρέπει να υιοθετούμε τον όρο διαπραγμάτευση. Είναι ένα στρατηγικό αδιέξοδο μιας πολιτικής σε όλο του το μεγαλείο. Είναι με την πλάτη στον τοίχο ο κ. Σαμαράς».

«Δεν υπάρχει μια διαπραγμάτευση που να αγγίζει τον πυρήνα αυτής της πολιτικής ή βασικές πλευρές της. Δεν είναι μια διαπραγμάτευση επί της ουσίας» είπε ο κ. Σκουρλέτης και συνέχισε:

«Θα υπάρχει μια συμφωνία που θα οδηγήσει στην εκταμίευση του ενός δις. Αυτό που τελικά φαίνεται να διεκδικεί ο κ. Σαμαράς είναι να πάει με το φόβητρο του επερχόμενου ΣΥΡΙΖΑ, για να μην τον πιέζουν τόσο πολύ», σχολίασε.

«Θα ήθελα να ακούσω πως το βλέπει ο κ. Τατσόπουλος. Εμείς είμαστε ένα κόμμα που επιτρέπει τις δημόσιες διαφοροποιήσεις. Έχω εκπλαγεί με τη στάση του κ. Τατσόπουλου διότι φαίνεται ότι αυτή η εξακολούθηση, επανάληψη των ίδιων πραγμάτων σε τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, αφορά πια εκείνον να συνειδητοποιήσει. Εκπλήσσομαι», ήταν το σχόλιο του για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν υπήρχε καμία πρόθεση ούτε να προσβάλει κανείς καμία μνήμη. Είναι στρεψοδικία. Δεν έκανα καμία προσβλητική αναφορά για τους γονείς του κ. Σαμαρά», πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ