ΒΙΝΤΕΟ- Κουβέλης: Ναι σε κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ

ΒΙΝΤΕΟ- Κουβέλης: Ναι σε κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, παρουσιάζεται για πρώτη φορά ανοιχτός στο ενδεχόμενο συμμετοχής του κόμματός του σε μία κυβέρνηση της Αριστεράς με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δηλώνει ανοιχτός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ για μία κυβέρνηση της Αριστεράς. Τάσσεται, επίσης, στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα, απορρίπτοντας τα περί «αποστασίας» που καταλόγισε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι «Action24» ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο, στην κόντρα του με τον Αλέξη Τσίπρα για τα περί «αποστασίας».

Παράλληλα, παίρνει το μέρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι το κάλεσμά του προς βουλευτές του κυβερνητικού συνασπισμού να καταψηφίσουν τα επερχόμενα μέτρα, δεν αποτελεί «κάλεσμα σε αποστασία», αλλά πολιτική κίνηση.

Σχετικά με το ενδεχόμενο συμμετοχής της ΔΗΜΑΡ σε μελλοντική κυβέρνηση της Αριστεράς, ο έμπειρος πολιτικός σημείωσε ότι «στη χώρα μας χρειάζονται κυβερνήσεις συνεργασίας», αφήνοντας απολύτως ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμαχίας με το ΣΥΡΙΖΑ.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Φώτη Κουβέλη θα προβληθεί απόψε στο «Action 24».

Δείτε το απόσπασμα:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ