Κουκουλόπουλος:«Δεν ερωτοτροπούμε με την πρόταση Τσίπρα»

Κουκουλόπουλος:«Δεν ερωτοτροπούμε με την πρόταση Τσίπρα»

Σαφείς αποστάσεις από την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα κράτησε ο Πάρις Κουκουλόπουλος αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο ανταπόκρισης στη συγκεκριμένη πρόταση από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

«Δε πήρα λαϊκή εντολή για να προσχωρήσω σε ένα κόμμα που παρέσερνε τις εξέδρες, προπηλάκιζε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και έλεγε «Δεν Πληρώνω» και στήριζε το κίνημα. Είναι θέμα αξιοπρέπειας απέναντι στους ψηφοφόρους μου. Κανένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ερωτοτροπήσει με αυτή την πρόταση του κ. Τσίπρα».

Παράλληλα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ άφησε αιχμές για τη στάση του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος δεν έλαβε λαϊκή εντολή για να ρίχνει κυβερνήσεις και να παίζει με τη χρεοκοπία αλλά για να στηρίξει την αναπτυξιακή πορεία της χώρας.

Ακόμη ο κ. Κουκουλόπουλος τάχθηκε υπέρ του φόρου ακινήτων λέγοντας χαρακτηριστικά, «Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού κράτους μιλάμε για ένα τέτοιο φόρο. Όποιος μιλάει για δίκαιο φορολογικό σύστημα και είναι απέναντι στο φόρο ακινήτων, είναι τουλάχιστον αντιφατικός».

Κλείνοντας, σημείωσε πως προϋπόθεση για να αποκατασταθούν οι αδικίες του φορολογικού συστήματος είναι η διεύρυνση των άμεσων φόρων και έστειλε μήνυμα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Τσίπρας θα πάρει την απάντησή του την Τετάρτη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ