Ο νέος γραμματέας της ΚΟ των ΑΝ.ΕΛ.

Ο νέος γραμματέας της ΚΟ των ΑΝ.ΕΛ.

Ο νέος γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι ο βουλευτής Ημαθίας, Κώστας Γιοβανόπουλος.

Επίσης, η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξέλεξε αναπληρώτρια γραμματέα την βουλευτή Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

“Η κοινοβουλευτική μας ομάδα με ευπρέπεια και σεβασμό στον πολίτη, σταθερή στις αρχές και τις αξίες της, χωρίς εξαρτήσεις και δεσμεύσεις ανέπτυξε μέχρι τώρα προσπάθειες που έχουν ένα και μόνο στόχο: να υπηρετήσουμε την πατρίδα και την κοινωνία με αποκλειστικό γνώμονα το συλλογικό συμφέρον. Συγχαίρω τον Κώστα Γιοβανόπουλο για την ανάδειξή του στη θέση του Γραμματέα της κοινοβουλευτικής μας ομάδας και του εύχομαι καλή τύχη στα νέα του καθήκοντα. Είμαι βέβαιη ότι θα τα καταφέρει” τόνισε η κυρία Χρυσοβελώνη σε δήλωσή της.

Η ίδια ευχαρίστησε τους συναδέλφους της για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν. “Δηλώνω κατηγορηματικά ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια τόσο στη Βουλή όσο και στην κοινωνία που δοκιμάζεται ώστε να συνεχίσουμε να χτίζουμε μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με τους Έλληνες που ζητούν ανάπτυξη, ευημερία, ανθρωπιά και αλληλεγγύη” επεσήμανε.

 Η κυρία Χρυσοβελώνη  συνεχάρη επίσης τον Παναγιώτη Μελά” για την μέχρι σήμερα παρουσία, το έργο, την προσφορά και το ήθος του στο κίνημα μας. Ο Παναγιώτης Μελάς αποτελεί σημαντικό και πολύ αξιόλογο κεφάλαιο για τους Ανεξάρτητους Έλληνες και μαζί θα δώσουμε τους αγώνες για την Ελλάδα που μας ενώνει και μας εμπνέει”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ