Τσούκαλης: Δεν επιστρέφουμε στην κυβέρνηση

Τσούκαλης: Δεν επιστρέφουμε στην κυβέρνηση

«Αυτή τη στιγμή δυστυχώς δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να επανέλθουμε στην κυβέρνηση», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Νίκος Τσούκαλης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, απαντώντας στην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ανέφερε ότι «ο Πρωθυπουργός θα έπρεπε να πάρει μια πολιτική πρωτοβουλία, καλώντας τη ΔΗΜΑΡ σε μια συζήτηση μιας νέας προγραμματικής συμφωνίας.

Όπως σημείωσε ο κ. Τσούκαλης, «όταν αποχωρήσαμε από την κυβέρνηση είχαμε δηλώσει ότι αποδυναμώνεται το εθνικό μέτωπο όσον αφορά στη διαπραγμάτευση και την έξοδο από την κρίση. Είναι γνωστοί οι λόγοι και συνεχώς επιβεβαιώνονται ή ανατρέπονται, όπως το προσλαμβάνει ο καθένας».

«Η κυρία Μπακογιάννη, έκανε μία ευρύτερη πρόταση, δεν ξέρω τι εννοεί και πως το εννοεί και σε επίπεδο κυβερνητικής διάρθρωσης αλλά και σε επίπεδο πολιτικής ατζέντας», πρόσθεσε.

«Εμείς είπαμε ότι η ΔΗΜΑΡ είναι παρούσα ακόμα και με κυβερνητική συμβολή, με κάποιες προϋποθέσεις που κυρίως έχουν σχέση με την ασκούμενη πολιτική, η οποία δεν είναι κενή περιεχομένου. Έχει συγκεκριμένες προτεραιότητες και πρόσωπα που θα την υλοποιήσουν», υπογράμμισε ο κ. Τσούκαλης.

Αναφερόμενος στην πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ότι «η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει τακτικισμούς αλλά απαιτείται η μεγαλύτερη δυνατή εθνική συσπείρωση και συνεννόηση».

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ