Σκανδαλίδης: Δεν κάνω τον ήρωα

Σκανδαλίδης: Δεν κάνω τον ήρωα

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για το αποτέλεσμα της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

«Εγώ δεν παριστάνω τον επαναστάτη ούτε τον ήρωα. Δεν παίρνω την ευθύνη να ρίξω την κυβέρνηση διότι δεν πιστεύω ότι υπάρχει εναλλακτική πρόταση», σχολίασε αρχικά ο κ. Σκανδαλίδης και πρόσθεσε:

«Εγώ νομίζω ότι η συζήτηση ενδυνάμωσε και τους δύο πόλους. Και την κυβέρνηση αλλά και τον κ. Τσίπρα. Ενισχύθηκε ο διπολισμός. Αν έχετε καμία αμφιβολία γι αυτό, είδατε την εικόνα των δύο αρχηγών στη βουλή».

«Θα έπρεπε να συζητάμε για άλλα πράγματα. Γιατί δεν μας λέει ο Πρωθυπουργός αυτό που πρόκειται να συμβεί; Αυτό δεν σε αναγκάζει να συζητάς για ένα πολιτικό αδιέξοδο γιατί δεν μπορούμε να βγούμε πιο πέρα;», αναρωτήθηκε ο κ. Σκανδαλίδης.

Δεν δέχομαι ότι ο Τσίπρας θα καταγγείλει το μνημόνιο θα καταργήσει τη δανειακή σύμβαση. Δεν γίνονται αυτά με νόμους. Αυτά γίνονται με διαπραγμάτευση. Άλλο αυτό και άλλο να λες ότι εγώ θα τους διώξω με τον δικό μου τρόπο», είπε ακόμα ο κ. Σναδαλίδης και συνέχισε:

«Η κυβέρνηση προσπαθεί, κάνει διαπραγμάτευση. Θα το δούμε στον προϋπολογισμό. Ψηφίζω τώρα, αλλά δεν με ικανοποιεί ο πρωθυπουργός, δεν μιλάει συγκεκριμένα».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ