Παναγιωτόπουλος: Το μετέωρο βήμα του ΣΥΡΙΖΑ

Παναγιωτόπουλος: Το μετέωρο βήμα του ΣΥΡΙΖΑ

Ο υπουργός Πολιτισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, με αφορμή την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης.

«Η εκκένωση του κτηρίου της ΕΡΤ, η οποία έπρεπε να γίνει, αποτέλεσε για τον ΣΥΡΙΖΑ, μόνο την αφορμή. Θεωρώ ότι η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσε ο απολογισμός των στρατηγικών αδιεξόδων της στρατηγικής του», σχολίασε αρχικά ο κ. Παναγιωτόπουλος και συνέχισε:

«Αυτή η κίνηση θα κάνει καλό στην κυβέρνηση. Θα δημιουργήσει συσπειρωτικές τάσεις και θα βοηθήσει την κυβέρνηση για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε».

«Κι εγώ δεν αισθάνομαι καλά που δεν είναι η ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση. Θα ήθελα να είναι τρία κόμματα στην κυβέρνηση για να μπορέσουμε να ενισχύσουμε το μήνυμα ενότητας που στέλνουμε», είπε ακόμα ο κ.

Παναγιωτόπουλος και πρόσθεσε:

«Η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα μεταίχμιο. Όλοι συμφωνούν ότι το 14 θα αρχίσομε να μπαίνουμε στην ανάπτυξη. Τη στιγμή που η χώρα είναι υποχρεωμένη να κάνει αυτή την διαπραγμάτευση, ο κ. Τσίπρας επέλεξε να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας. Είναι το μετέωρο βήμα του ΣΥΡΙΖΑ».

«Νομίζω ότι η κόκκινη γραμμή είναι σαφής. Είναι ότι εισπρακτικά μέτρα νέα δεν πρόκειται να ληφθούν γιατί δεν είναι δυνατών να ληφθούν», σχολίασε ακόμα ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ