Μαρκόπουλος: Δεν είναι λάθος η επέμβαση των ΜΑΤ

Μαρκόπουλος: Δεν είναι λάθος η επέμβαση των ΜΑΤ

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Μαρκόπουλος, μίλησε στον Real fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, με αφορμή την επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ.

«Νομίζω ότι καθυστέρησε η επιχείρηση αυτή. Ένα κράτος δικαίου πρέπει να έχει την μεγαλοψυχία, να κάνει την υπομονή της αλλά όλα τα πράγματα έχουν ένα μέτρο», σχολίασε αρχικά ο κ. Μαρκόπουλος και συνέχισε:

«Η μεταρρύθμιση έχει γίνει έτσι κι αλλιώς. Δεν είναι λάθος η επέμβαση των ΜΑΤ».

«Κάποιοι βρήκαν αντιπολιτευτική ευκαιρία με την ΕΡΤ», σχολίασε ακόμα ο κ. Μαρκόπουλος και πρόσθεσε:

«Η κατάληψη είναι πάντα κατάληψη. Κάποιοι υπερασπίζονται αυτή την κατάσταση. Καμία μεταρρύθμιση δεν γίνεται χωρίς κάποιοι να ξεβολευτούν».

Οι εικόνες που ήταν μέχρι τώρα στην ΕΡΤ με αυτό το τσαντίρ μαχαλά με τις αφήσες και τα γράμματα, που στερούμαστε την ποιότητα της εικόνας και θα λογοδοτήσουμε, δεν ενδιαφέρει κανέναν; Πρέπει έξι μήνες που θα έχουμε την προεδρία της Ευρωπαϊκής ένωσης να έχουμε την τέλεια εικόνα. Μπροστά σε αυτό, εγώ δεν θυσιάζω τίποτα», σχολίασε ακόμα ο κ. Μαρκόπουλος.

«Χρειάζεται να επηρεάσουμε, κατά τη διάρκεια της Ελληνικής προεδρίας, όλους τους εταίρους που δεν θέλουν η Ελλάδα να καταρρεύσει. Ένα από τα εργαλεία αυτά, είναι και η Δημόσια Τηλεόραση», είπε και συνέχισε: «Αυτοί που προσπαθούν να δημιουργήσουν μια νέα εστία πολυτεχνείου, πρέπει να σταματήσουν».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ