Λοβέρδος:Θα ξαναβρεθούμε με τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ

Λοβέρδος:Θα ξαναβρεθούμε με τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ 

 

Εγκαίνια των γραφείων του κόμματος του στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε το απόγευμα ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ο πρόεδρος της Συμφωνίας για τη νέα Ελλάδα επεσήμανε μεταξύ άλλων στην ομιλία του, την αναγκαιότητα για κοινή πορεία όλων των δυνάμεων του Δημοκρατικού Κοινωνικού Κέντρου. “Για αυτό το κομμα μας δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Η συμφωνια για τη νέα Ελλάδα ιδρύθηκε για να συμμετάσχει στην συγκρότηση του πόλου. Μια συγκρότηση που πρεπει να γίνει με τροπο ευθύ και οχι μέσω αντιπροσώπων” είπε και σημείσε

Ιδιαίτερα για την ΔΗΜΑΡ αναφέρθηκε στήν κοινή πορεία στις ευρωεκλογές και τις δημοτικές εκλογές μέσα από προγραμματικες συγκλίσεις που ήδη δημιουργούνται και αξιοκρατικές επιλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ανέφερε ότι δεν πιστεύει στην θεωρία των δύο ακρων, ούτε θεωρεί οτι πρέπει σήμερα να επιζητούνται πολιτικές άρτου και θεαματων. “Η σημερινή κυβέρνηση δεν είναι μια καλή κυβέρνηση. Δεν έχει σχέδιο για τη χώρα,για την έξοδο απο την ύφεση. Δεν μπόρεσε παρά τις δεσμεύσεις της απο την εποχή του Ζαππείου να εξεύρει και να νομοθετήσει ενα δίκαιο φορολογικο σύστημα”, τόνισε.

Για το ΠΑΣΟΚ είπε πως “η ηγεσία του, απο την μια εμφανίζει ενα αόριστο πρόγραμμα υποσχέσεων ως κυβερνητική σύγκλιση μακράς πνοής με τη ΝΔ ,και από την άλλη προσπαθεί δήθεν για την ενότητα της Κεντροαριστεράς μέσα απο την συνυπογραφή στελεχών του στη κίνηση των 58. “Με τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ θα ξανασυντηθούμε, όμως τώρα πρυτανεύει η αναγκαιότητα εξεύρεσης λύσεων για τη χώρα” επεσήμανε , υπογραμμίζοντας ότι η χώρα χρειάζεται σχέδιο για την έξοδο απο την κρίση, πολιτικές και πολιτικούς ευθύνης. “Η χώρα δεν θα πτωχεύσει.Υπάρχουν προγραμματικές πολιτικές αρκεί να υπάρχει βούληση.Είναι θέμα πολιτικών αποφάσεων η χωρα νε βγεί από την κρίση” προσέθεσε ο κ. Λοβέρδος.

 

Πηγή:egiakoumis.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ