ΒΙΝΤΕΟ-Η απάντηση του Άδωνι στον Γλέζο

ΒΙΝΤΕΟ-Η απάντηση του Άδωνι στον Γλέζο

 

«Λογική στην αίθουσα από τον ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπήσατε ολομόναχος. Οι υπόλοιποι μοίρασαν περίπου 35 δισ. ευρώ», ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στον βουλευτή Επικρατείας, Μανώλη Γλέζο.

«Μας μιλήσατε για τα δέοντα. Χαίρω πολύ, Χαιρόπουλος, δεν κατάλαβα, εμείς από δω δεν ξέρουμε ότι υπάρχουν άνεργοι, ανασφάλιστοι, δεν θέλουμε να τους παρέχουμε κάλυψη και περιμένουμε να μας το πείτε εσείς; Εσείς είστε οι κοινωνικά ευαίσθητοι και μεις είμαστε οι ανάλγητοι; Χρειάστηκε να μιλήσει ο κ. Γλέζος και να πει και μερικές προτάσεις για το που μπορούν να βρεθούν τα λεφτά», σημείωσε ο υπουργός.

Αναφερόμενος στην πρόταση του Μανώλη Γλέζου για κατάργηση ορισμένων υπουργείων, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε:

«Να τα κλείσουμε και να απολύσουμε τους υπαλλήλους τους γιατί αν απλώς βγάλουμε την πινακίδα και τους κρατήσουμε, τότε δεν εξοικονομούμε λεφτά».

Αναφορικά με το ζήτημα του εσωτερικού δανεισμού που έθεσε ο βουλευτής Επικρατείας, ο υπουργός Υγείας υπογράμμισε : «Περιμένω να μου πείτε πως ακριβώς βλέπετε αυτό τον εσωτερικό δανεισμό. Θα είναι μερική δήμευση καταθέσεων, θα είναι μερική δήμευση μισθών και συντάξεων; Να ξέρει ο πολίτης πριν φτάσει στην κάλπη».

«Θα πρέπει να σας επαινέσω γιατί σε μία Κοινοβουλευτική Ομάδα που όλοι μοιράζουν λεφτά εσείς βγήκατε και είπατε ότι πρέπει να εξηγήσουμε στον κόσμο που θα τα βρούμε», ανέφερε.

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ