Δριβελέγκας:Aν δεν μπορούν να παραιτηθούν

Δριβελέγκας:Aν δεν μπορούν να παραιτηθούν

 

Πυρά κατά του Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε με αφορμή τον ενιαίο φόρο ακινήτων εξαπολύει ο αντιπρόεδρος της βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δριβελέγκας.

“Εγώ ξέρω ότι φτάσαμε μια βδομάδα πριν την τελική συζήτηση και ακόμη βρισκόμαστε στην αναζήτηση λύσης. Αυτή η ιστορία έχει τόσον καιρό. Νομίζω οι ευθύνες είναι συγκεκριμένες. Βεβαίως στο Υπουργείο Οικονομικών. Εγώ δεν θα τα ρίξω στους τεχνοκράτες, γιατί δεν έχουν καμία δουλειά αυτοί” υπογράμμισε ο κ. Δριβελέγκας μιλώντας στο Βήμα FM . “Την ευθύνη την έχει το Υπουργείο, ο κ. Στουρνάρας βεβαίως” σημείωσε χαρακτηριστικά. 

 

Ερωτηθείς για το ποιος ευθύνεται για την καθυστέρηση ο κ. Δριβελέγκας είπε: “Δεν ανέχθηκα όταν διάβασα ότι είπε σε βουλευτές της ΝΔ να μιλάνε για ουδέτερα μέτρα εντός του πλαισίου με τις ισοδύναμες προτάσεις, αυτά δεν είναι σοβαρά πράματα.  Δεν είναι σοβαρά πράγματα, να μας λένε εμάς τελευταία μέρα να φέρουμε ισοδύναμες προτάσεις”.

“Δεν είναι δουλειά των βουλευτών να φέρουν ισοδύναμες προτάσεις. Ας μας το ζητούσε πριν μήνες. Άλλοι ήταν αυτοί που έλεγαν υπάρχουν τα ισοδύναμα και ότι θα καταργήσουμε το χαράτσι κτλ. Αυτοί λοιπόν, αν δεν μπορούν να παραιτηθούν” συμπλήρωσε.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ