ΒΙΝΤΕΟ-Οικονόμου: Ο Τζιτζικώστας «αγκαλιάζει» τη ΧΑ

ΒΙΝΤΕΟ-Οικονόμου: O Τζιτζικώστας «αγκαλιάζει» τη ΧΑ

Την πρόσφατη ενέργεια του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, να καλέσει στην παρέλαση τη Χρυσή Αυγή σχολίασε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Βασίλης Οικονόμου, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του MEGA.

«Έχουμε μία πολιτική απόφαση από τη στιγμή που δεν διαγνώσκει την επικαιρότητα και τα ευρήματα και της δικαιοσύνης, αλλά και τις αποφάσεις της Βουλής», δήλωσε ο κ. Οικονόμου.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Οικονόμου ανέφερε τα εξής: «Ο κ. Τζιτζικώστας, πολιτικά σκεπτόμενος, “αγκαλιάζει” τη Χρυσή Αυγή με το κάλεσμα που της κάνει. Υπακούει, βέβαια, στο πρωτόκολλο τυπικά, αλλά πολιτικά κάνει αυτό. Είναι μία ατυχής τουλάχιστον πολιτική πρωτοβουλία του κ. Τζιτζικώστα η οποία συνοδεύεται από μία διπλά ατυχής και προκλητική συσχέτιση που έκανε, με αποτέλεσμα να δυναμιτίσει την παρέλαση, αλλά και να φανερώσει και τις διαθέσεις και τις πεποιθήσεις που κρύβονται σε αυτό το μεγάλο κόμμα που λέγεται Νέα Δημοκρατία, ειδικά στο χώρο της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας».

Δείτε το βίντεο από το MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ