Γιακουμάτος: Καλύτερα στο ρούβλι

Γιακουμάτος: Καλύτερα στο ρούβλι

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός, Γεράσιμος Γιακουμάτος, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, με αφορμή την διαπραγμάτευση με την τρόικα.

«Μέχρι τώρα έπρεπε να πάρουμε δανεικά για να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις. Φέτος τα έσοδα της χώρας επαρκούν και για τους μισθούς και για τις συντάξεις και για τα φάρμακα και για την παιδεία. Ήρθε η ώρα να λογαριαστούμε με τους κυρίους», σχολίασε αρχικά ο κ. Γιακουμάτος και συνέχισε:

«Το 2014, αν το έλλειμμα είναι, κατά Στουρνάρα 500 εκάτ. η 2 δις κατά την τρόικα, τότε εμείς, με διαρθρωτικές αλλαγές και με εξοικονόμηση σπατάλης νομίζω ότι θα το καλύψουμε. Και αν ακόμα δεν το καλύψουμε, θα κάνουμε έντοκα γραμμάτια του δημοσίου και θα καλυφθεί. Εμείς άλλο δάνειο δεν παίρνουμε».

«Η κυβέρνηση κρίνεται συνολικά. Αυτή η κυβέρνηση έχει κάνει πάρα πολλά», σχολίασε ακόμα ο κ. Γιακουμάτος.

«Η ανεπάρκεια και η ευθυνοφοβία μερικών υπουργών, μας κάνει να έχουμε τις τρύπες. Εκεί πρέπει να αγριέψει ο Σαμαράς», πρόσθεσε.

«Εγώ μέχρι τώρα με το πιστόλι στον κρόταφο ψήφισα δύο μνημόνια. Αυτή τη φορά όμως, αφού ισοσκελίσαμε, στο Ρούβλι προτιμώ να πάω παρά να ενδώσω σε νέα μέτρα και το μνημόνιο».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ