Μαρκόπουλος: Δεν θα γίνουμε ζήτουλες

Μαρκόπουλος: Δεν θα γίνουμε ζήτουλες

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Μαρκόπουλος, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή και απάντησε στην διάταξη που «απαλλάσσει» τους βουλευτές από τα διόδια, ενώ σχολίασε και την τοποθέτηση του Γ. Στουρνάρα σχετικά με τα νέα μέτρα.

«Οι βουλευτές κάνουν μια πολύ συγκεκριμένη δουλειά. Τα χρήματα τα οποία παίρνουν αφορούν το σύνολο των εξόδων τους για να μπορούν να είναι αξιοπρεπείς και να μην είναι ζήτουλες», σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Μαρκόπουλος, σε ερώτηση σχετική με την διάταξη που ψηφίστηκε, που απαλλάσσει τους βουλευτές από τα διόδια, εάν δεν χρησιμοποιούν τα αεροπορικά εισιτήρια και πρόσθεσε:

«Πρέπει από αυτά τα χρήματα να κάνουμε και έναν αξιοπρεπή εκλογικό αγώνα. Διαφορετικά θα είμαστε ζήτουλες».

«Η συμφωνία λέει όχι νέα μέτρα οριζόντια, όχι άλλο μνημόνιο, όχι εκλογές. Αυτό σημαίνει ορκωμοσία στην πολιτική σταθερότητα για να φύγουμε από το μνημόνιο και ακολουθούμε τον δικό μας δρόμο. Δεν το λέει ο υπουργός Οικονομικών, όμως το λέει ο Πρωθυπουργός της χώρας», σχολίασε ο κ. Μαρκόπουλος απαντώντας σε ερώτηση για την τοποθέτηση του Γ. Στουρνάρα σχετικά με τα νέα μέτρα και πρόσθεσε:

«Αν δεν μπορέσει να τηρήσει τη δέσμευση για το «όχι νέα μέτρα», ο Στουρνάρας θα είναι αποτυχία».

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ