Παπαδημούλης: Ο Στουρνάρας τους τινάζει στον αέρα

Παπαδημούλης: Ο Στουρνάρας τους τινάζει στον αέρα

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, με αφορμή την παρέμβαση του Γ. Στουρνάρα σχετικά με το ενδεχόμενο νέων μέτρων.

«Ο Γ. Στουρνάρας τινάζει στον αέρα την προγραμματική συμφωνία, η οποία μέσα σε ένα δεκασέλιδο γεμάτο γενικολογίες είχε μία σαφή φράση. Όχι νέα μέτρα. Έρχεται ο κ. Στουρνάρας και λέει ότι είναι λάθος το «όχι νέα μέτρα», σχολίασε αρχικά ο κ. Παπαδημούλης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αναφορά του Β. Κγεκέρογλου για τις απολύσεις:

«Ο κ. Κεγκέρογλου, άνοιξε ορθάνοιχτα την πόρτα για νέα των ομαδικών απολύσεων. Η ουσία είναι ότι έρχονται νέα μέτρα που βαφτίζονται, όχι οριζόντια και επίσης έρχεται μέσα από ένα παζάρι παρασκηνιακό, ένας συμβιβασμός, ανάμεσα σε αυτό που λέει η κυβέρνηση και σε αυτά που ζητά η τρόικα, θα γέρνει, προς αυτά που ζητά η τρόικα».

«Μιλάμε για ένα μνημόνιο μακράς διάρκειας και για νέα μέτρα τα οποία μετατρέπουν την Ελλάδα σε αποικία χρέους», πρόσθεσε ο κ. Παπαδημούλης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα εσωτερικά ζητήματα του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα με τον μετασχηματισμό του σε ενιαίο κόμμα και προχθές η προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να παίξει παιχνίδια εντυπώσεων σε βάρος της συνοχής του ΣΥΡΙΖΑ, απαντήθηκε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με ωριμότητα και ευθύνη», σχολίασε και πρόσθεσε:

«Η επιλογή της Ζ. Κωνστνατοπούλου να διαφοροποιηθεί από τη συλλογική απόφαση κρίνεται, αξιολογείται αλλά δεν μπορεί να είναι μεγάλο ζήτημα για το κόμμα. Έγινε προσπάθεια προπαγανδιστική για να χτυπηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζοντας το ως μεγάλο ζήτημα».

Ακόμα, σχετικά με τα υποβρύχια είπε: «Πρέπει να γίνει εξεταστική επιτροπή χωρίς τη σπουδή μιας βεβιασμένης πολιτικής αντιπαράθεσης».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ