Καρατζαφέρης: Διαφωνώ με την διακοπή χρηματοδότησης

Καρατζαφέρης: Διαφωνώ με την διακοπή χρηματοδότησης

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την γιγάντωση της Χρυσής Αυγής, τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, ενώ έκανε λόγο για εσωτερικά παιχνίδια στη ΝΔ.

«Ο κόσμος προτιμά την εξαλότητα από τη σωφροσύνη. Η Ελλάδα χρειαζόταν μια κυβέρνηση εθνικής ευθύνης. Μπήκα μέσα γιατί δεν μπορούσαν να κάνουν κυβέρνηση. Με φώναξε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και μου είπε, Γιώργο έλα να τους μαζέψεις», σχολίασε αρχικά σε ο κ. Καρατζαφέρης για την πρώτη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και πρόσθεσε:

«Με εξαπάτησαν. Στην πορεία είδα ότι είχαν συμφωνήσει σε άλλα πράγματα».

Σε ερώτηση σχετική με την διακοπή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, ο κ. Καρατζαφέρης είπε:

«Διαφωνώ. Αυτοί είναι φασίστες αλλά δεν πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε με φασίζουσα λογική. Εγκληματική οργάνωση θα είναι όταν τελεσιδικήσει η απόφαση του δικαστηρίου. Αυτό που έγινε χθες , έγινε για έναν λόγο. Ήθελαν να απομονώσουν τη Χρυσή Αυγή για να πάρουν αυτοί τα λεφτά».

«Έχουν αρχίσει τα εσωτερικά παιχνίδια στη Νέα Δημοκρατία», υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης με αφορμή την κόντρα Αβραμόπουλου – Βενιζέλου στη Βουλή και πρόσθεσε: «Το μόνο που μπορεί να κάνει ο Σαμαράς, είναι να το παίξει «λεβέντης» στην τρόικα».

Σχολιάζοντας παλαιότερη δήλωση του, όπου είχε πει «Ας αλλάξει πολιτική ο Σαμαράς κι εγώ θα σφουγγαρίζω τις σκάλες στο Μαξίμου», ο κ. Καρατζαφέρης είπε:

«Το σφουγγάρισμα χρειάζεται, έχουν γίνει πολλά βρώμικα βήματα εκεί μέσα και πρέπει να καθαρίσει ο τόπος. Πρέπει να πει MEA CULPA και να αλλάξει πολιτική. Δεν γίνεται να υλοποιήσει κανείς πρόγραμμα που υφαίνεται στο Λονδίνο και υλοποιείται εδώ. Η ΝΔ από γαλάζια έχει γίνει σωμόν και το σωμόν δεν μου πάει».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ