ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Όποιος με εμποδίσει, θα απολυθεί

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Όποιος με εμποδίσει, θα απολυθεί

 

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “στον ενικό” με αφορμή την ερώτηση του μέλος της ΕΙΝΑΠ στο ΑΤΤΙΚΟΝ Ισαβέλλα Μαργαρά η οποία έκανε λόγο για τραγική έλλειψη προσωπικού, για ράντζα που έχουν φτάσει μέχρι το κυλικείο και για κλειστά κρεβάτια στην εντατική.

“Όταν πήγα είχαμε 120 ράντζα, τώρα έχουμε 80” είπε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. “Λέει ψέματα ότι έχουν μειωθεί τα ράντζα”, απάντησε η πολίτης που βρισκόταν στο στούντιο.

 

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην επίσκεψη του στο ΑΤΤΙΚΟΝ, όπου όπως είπε δεν τον άφηναν να μπει μέσα.  Η ένταση κορυφώθηκε όταν το μέλος της ΕΙΝΑΠ, αναφερόμενη σε μελλοντική επίσκεψη του υπουργού Υγείας, είπε ότι “θα τον υποδεχόμαστε αγωνιστικά όπως του αξίζει”. 

“Όταν πήγα στο Αττικόν επειδή ήταν η έναρξη της θητείας μου δεν εφήρμοσα το νόμο. Ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά. Είμαι εκλεγμένος βουλευτής με σταυρό, διορισμένος υπουργός και έχω συνταγματική υποχρέωση να πηγαίνω στα νοσοκομεία.  Όποιο μέλος του ΕΣΥ διανοηθεί να με εμποδίσει να ασκήσω τα καθηκοντά μου, ο νόμος θα εφαρμοστεί. Και ο νόμος σημαίνει απόλυση, δηλαδή αυτοδίκαιη αργία”, υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης απαντώντας.

 

Δείτε το βίντεο από το STAR

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ