Η απάντηση του Αβραμόπουλου στον Βενιζέλο

Η απάντηση του Αβραμόπουλου στον Βενιζέλο

 

“Η σημερινή τοποθέτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας στη Βουλή είναι ξεκάθαρη και δεν χρειάζονται οδηγίες. Προέχει το δημόσιο και εθνικό συμφέρον και αυτά μόνον υπηρετεί” σημείωσαν σύμφωνα με το Αθηναϊκό  Πρακτορείο Ειδήσεων κύκλοι, προσκείμενοι στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, σχολιάζοντας την ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου, στη Βουλή. 

 

Σημειώνεται ότι ο κ.Βενιζέλος αναφερόμενος στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά παραδέχθηκε ότι υπάρχει μια αδικαιολόγητη παράταση της εκκρεμότητας βλαπτική για τα συμφερόντα του δημοσίου και είπε: «Ο Πρωθυπουργός κι εγώ έχουμε δώσει σαφείς και αυστηρές και οδηγίες στους εμπλεκόμενους υπουργούς να δοθεί οριστική ριζοσπαστική απόλυτη λύση με έγκριση της βουλής στο ζήτημα αυτό».  

Aναφερόμενος δε, εμμέσως πλην σαφώς στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο με αφορμή την απάντηση που έδωσε στον κ. Τσίπρα για το θέμα το πρωί τόνισε:

«Ο ρόλος των υπουργών δεν είναι για να περιγράφουν καταστάσεις ούτε για να κάνουν τον καλό στην αντιπολίτευση , είναι για να αναλαμβάνουν ευθύνες,  να λύνουν προβλήματα και να φέρνουν αποτελέσματα», είπε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ