Τζαβάρας: Εκλογές αν πάμε σε νέα μέτρα

Τζαβάρας: Εκλογές αν πάμε σε νέα μέτρα

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τζαβάρας, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την διαπραγμάτευση με την τρόικα και τόνισε χαρακτηριστικά, ότι αν οδηγηθούμε σε νέα μέτρα είναι ανοιχτός ο δρόμος προς τις κάλπες.

«Είναι δεδομένο πως από τη στιγμή που τα πράγματα οδηγούνται σε νέο μνημόνιο και νέα μέτρα δεν υπάρχει άλλος δρόμος, από το καταφύγιο της δημοκρατίας και τις διαδικασίας της πολιτικής που είναι η κρίση από τον κυρίαρχο λαό», ήταν η χαρακτηριστική φράση του κ. Τζαβάρα, ο οποίος άφησε ανοιχτό παράθυρο για την διεξαγωγή εκλογών.

«Ένα τέτοιο μνημόνιο δεν θα μπορούσε να περάσει από τη βουλή. Είναι ήδη ισχυρή και απερίφραστη η δήλωση του Πρωθυπουργού προς την κ. Λαγκάρντ, ότι δεν υπάρχει περιθώριο για άλλα μέτρα», σχολίασε αρχικά ο κ. Τζαβάρας και πρόσθεσε:

«Η διαδικασία της διαπραγμάτευσης μπαίνει σε μια πολύ κρίσιμη φάση όπου συγκεντρώνονται σε μικρό χρόνο, όλες οι αντιθέσεις με την τρόικα. Ο κ. Σαμαράς έχει διαμηνύσει ότι η Ελλάδα δεν αντέχει νέα μέτρα».

«Είμαι αισιόδοξος είμαι ως προς την ανάληψη της πρωτοβουλίας και την εκδήλωση αγωνιστικής διάθεσης», τόνισε.

«Έχουμε συνηθίσει να μιλάμε για την διαπραγμάτευση σαν ένα μπραντ ντε φερ, όπου σε δέκα λεπτά θα υπάρχει απόφαση. Αυτό που δείχνει την κατάληξη αυτής της αντιπαλότητας, είναι το επιχείρημα που έχει την καλύτερη πειστικότητα», είπε ακόμα ο κ. Τζαβάρας.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ