Αχ.Καραμανλής:Δικαιώθηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής

Αχ.Καραμανλής:Δικαιώθηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής 

 

Βρυξέλλες, Χριστίνα Κοράη

 

Για δικαίωση του Κωνσταντίνου Καραμανλή μίλησε ο αδελφός του, Αχιλλέας, κατά τη διάρκεια του γεύματος που έλαβε χώρα στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο της εκδήλωσης «H αναγκαιότητα της Eυρώπης» η οποία πραγματοποιείται από το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής σε συνεργασία με το Ίδρυμα «Kόνραντ Aντενάουερ».

” Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε πει ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη. Στη συνέχεια κάποιοι είπαν το αυτονόητο, ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Ακούστηκαν διάφορες νεφελώδεις απόψεις. Οι ίδιοι αργότερα θέλησαν να εμφανιστούν πιο Ευρωπαίοι και από εμάς. Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη δικαίωση του Κωνσταντίνου Καραμανλή” τόνισε συγκεκριμένα ο αδελφός του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού.

Οικοδεσπότης στην εκδήλωση είναι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο 3ος, ο γιος του Αχιλλέα και μέλος Δ.Σ. του Ιδρύματος. Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση θα μιλήσει και ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος θα βρεθεί για λίγες ώρες στις Βρυξέλλες. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες το “παρών” έχουν δώσει μεταξύ άλλων, η σύζυγός του Αχιλλέα Καραμανλή, Νίκη, ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης και ο άνθρωπος του Κωσταντίνου Καραμανλή, ο Θόδωρος Χαριτόπουλος.

Οι παρακάτω φωτογραφίες τραβήχτηκαν στη Γέφυρα «Espace Kωνσταντίνος Kαραμανλής» στο πλέον πολυσύχναστο μέρος του Eυρωπαϊκού Kοινοβουλίου, στη συμβολή των κτιρίων Altiero Spinelli και Spaak, η οποία συμπληρώνει 10 χρόνια ύπαρξης. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Ο Σαμαράς σε εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ