Μουσουρούλης:O ΣΥΡΙΖΑ έχει ακραία στοιχεία

Μουσουρούλης:O ΣΥΡΙΖΑ έχει ακραία στοιχεία

 

“Ο ΣΥΡΙΖΑ στις έχει στις τάξεις του ακραία στοιχεία” τόνισε ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας και βουλευτής της ΝΔ Κωστής Μουσουρούλης, υπογραμμίζοντας ότι ορισμένες συνιστώσες του δεν ανήκουν στο συνταγματικό τόξο.

 

Μιλώντας στο «Κανάλι Ένα 90,4» ο κ. Μουσουρούλης  ερωτηθείς για τα όσα υποστηρίζει ο κ. Τσίπρας περί ακροδεξιών αντιλήψεων στο περιβάλλον του Πρωθυπουργού που προωθούν τη θεωρία των δύο άκρων, είπε: “… Αυτά που ακούσαμε από τον κ. Τσίπρα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Εγώ δεν πιστεύω στη θεωρία των δύο άκρων πιστεύω όμως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στις τάξεις του ακραία στοιχεία και για αυτό αν θέλετε, αναγκάστηκε για να τα μαζέψει αυτά τα ακραία στοιχεία να γίνει και ενιαίο κόμμα, και το λέω ανοιχτά το πιστεύω είμαι βέβαιος ότι ορισμένες συνιστώσες μόνες τους θα έλεγαν ότι δεν ανήκουν στο Συνταγματικό Τόξο, δεν μπορώ να τις κατονομάσω αλλά έχω κανά-δυό στο μυαλό μου… από τα γραφόμενα και τα λεγόμενά τους”.

“Άρα απόδειξη της ανησυχίας του ΣΥΡΙΖΑ και του ιδίου του κ. Τσίπρα για το που μπορεί να φτάσουν αυτά τα ακραία στοιχεία που έχουν εμφιλοχωρήσει με τη σύμφωνη γνώμη του και στους συνδυασμούς τους εκλογικούς και ευρύτερα στα όργανα του κόμματος είναι η προσπάθεια του και καλά έκανε ο άνθρωπος να γίνει ενιαίο κόμμα. Είναι δηλαδή μια ομολογία αυτή. Από εκεί και πέρα είναι πολύ σωστό αυτό που έχει ειπωθεί ότι η πρώτη προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ  είναι να απομονώσει αυτά τα στοιχεία όπου και αν εκφράζονται και σε όποιους κομματικούς μηχανισμούς και αν εμπλέκονται…” πρόσθεσε ο κ. Μουσουρούλης. 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ