ΒΙΝΤΕΟ-Τσίπρας: Δεν είμαστε ούτε νέο, ούτε άλλο ΠΑΣΟΚ

ΒΙΝΤΕΟ-Τσίπρας: Δεν είμαστε ούτε νέο, ούτε άλλο ΠΑΣΟΚ

«Δεν εμπιστεύομαι πια τις δημοσκοπήσεις, όχι γιατί θέτω θέμα ηθικής τάξης, αλλά γιατί πιστεύω ότι δεν μπορούν πια να προσδιορίσουν με ακρίβεια τις τάσεις στο εκλογικό σώμα, όταν 40-60% των πολιτών δεν απαντάει σε αυτές» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Θεωρώ ότι όταν τεθεί το διακύβευμα τι κυβέρνηση θέλουμε την επόμενη ημέρα, ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά το οριακό προβάδισμα που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις σήμερα, θα βρεθεί με μεγάλη διαφορά μπροστά.»

Στην ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου, εάν δεν είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, αν υπάρχει άλλη δύναμη για να συνεργαστεί, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε: «Είναι ένα ερώτημα εξαιρετικά υποθετικό, με την έννοια πως δεν ξέρουμε αν θα είναι η ΔΗΜΑΡ, το ΠΑΣΟΚ στο κοινοβούλιο για να κάνουμε κυβέρνηση μαζί τους. Εγώ δεν ξέρω», ανέφερε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν είμαστε ούτε νέο, ούτε άλλο ΠΑΣΟΚ»

Πιστεύω πως οι εκλογές αυτές θα είναι εξαιρετικά πολωμένες, κάνω και την πρόβλεψη πως εμείς θα είμαστε εξαιρετικά κοντά και θα καταφέρουμε να έχουμε την απόλυτη πλειοψηφία. Αν γίνονταν μεθαύριο εκλογές θα είχαμε μεταξύ 35-40 % .»

«Έχουμε στόχο να κερδίσουμε την απόλυτη πλειοψηφία στη Βουλή, δεν θα φτιάξουμε όμως μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Θα διεκδικήσουμε συνεργασίες, συμμαχίες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ