Βλάχος: Μην τα μπερδεύουμε…

Βλάχος: Μην τα μπερδεύουμε…

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Βλάχος, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, με αφορμή τα όσα είπε ο Πρωθυπουργός στην πολιτική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και για την κατάσταση της οικονομίας.

«Ο Πρωθυπουργός, είπε αυτονόητα πράγματα, τα οποία όσο και να ενοχλούν θα πρέπει αυτή τη φορά να τα ξεκαθαρίσουμε. Δεν μπορούμε να μιλάμε με δύο γλώσσες ανάλογα με το τι μας συμφέρει. Βρήκαμε τη θεωρεία των δύο άκρων και ο πρωθυπουργός ουσιαστικά την αποδόμησε, την ξεπέρασε», σχολίασε αρχικά ο κ. Βλάχος, με αφορμή την τοποθέτηση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στην πολιτική επιτροπή της ΝΔ και πρόσθεσε:

«Μην μπερδεύουμε τα άκρα με το έγκλημα. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ακριβός το τοπίο και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του».

«Ο Σαμαράς δεν έδειξε τον ΣΥΡΙΖΑ, έδειξε όμως ότι υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα για δολοφονία στη Marfin και για επεισόδια στις Σκουριές. Δεν γίνεται κάτι σε αυτόν τον τόπο, χωρίς κάποιος να το χρεώνεται. Δεν έχει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ να υπερασπίζεται τέτοιες εκφράσεις».

«Πιστεύω ότι περνάμε μια δύσκολη φάση. Οι δυσκολίες στην κοινωνία συνεχίζονται. Ότι υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα είναι αλήθεια και αυτά θα κρατήσω. Θα περιμένω αυτά να αποδειχθούν στην πράξη και αυτή η αισιοδοξία να φτάσει στον κόσμο γιατί τότε θα μπορούμε να μιλάμε για αποτελεσματική πολιτική», σχολίασε μεταξύ άλλων για το τοπίο στα οικονομικά της χώρας.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ