Ασημακοπούλου: Να βαρέσουμε πιο πολύ το χέρι στο τραπέζι

Ασημακοπούλου: Να βαρέσουμε πιο πολύ το χέρι στο τραπέζι

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, σχολιάζοντας τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, την οικονομική κατάσταση αλλά και τη Χρυσή Αυγή.

«Το θέμα της αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα δημοκρατίας και νομιμότητας. Η δικαιοσύνη κάνει αυτό που πρέπει, το πολιτικό σύστημα κάνει αυτό που πρέπει, αλλά και η κοινωνία θα πρέπει σιγά σιγά να το καταδικάσει απερίφραστα», σχολίασε αρχικά η κ. Ασημακοπούλου και συνέχισε:

«Έχω εμπιστοσύνη ότι η δικαιοσύνη θα κάνει καλά τη δουλειά της. Όσο έρχονται πράγματα στην επιφάνεια, εκφράζω την ελπίδα ότι θα καταδικαστεί και από την κοινωνία».

«Να μην ξεχνάμε τι αποφύγαμε, που θα μπορούσαμε να είχαμε βρεθεί και που βρισκόμαστε σήμερα. Νομίζω ότι είμαστε σε καλύτερη κατάσταση σήμερα από πλευράς σταθερότητας, αξιοπιστίας και διαπραγματευτικής δύναμης. Τα πράγματα για το πού πάμε, είναι να διαπραγματευτούμε, με την άνεση να βαρέσουμε πιο πολύ το χέρι στο τραπέζι», σχολίασε η κ. Ασημακοπούλου και πρόσθεσε:

«Αν συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο, σίγουρα οι θυσίες θα πιάσουν τόπο. Δουλειά της κυβέρνησης είναι να διαπραγματευθεί και να πετύχει τους καλύτερους δυνατούς όρους, χωρίς νέα μέτρα και περικοπές συντάξεων και μισθών. Το θέμα είναι να υπάρξει και μια σωστή αντιμετώπιση στο θέμα της βιωσιμότητας του χρέους».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ