ΒΙΝΤΕΟ-Αναβλήθηκε η δίκη του Μπαρμπαρούση

ΒΙΝΤΕΟ-Αναβλήθηκε η δίκη του Μπαρμπαρούση

 

Για τις 12 Νοεμβρίου, αναβλήθηκε η δίκη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κ. Μπαρμπαρούση, εξαιτίας του κωλύματος που είχε ο δικηγόρος του στελέχους του κόμματος και κατηγορουμένου Λ. Σταθόπουλου.

Ο Κ. Μπαρμπαρούσης και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι έφτασαν, λίγο πριν από τις 9, στο δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου, όπου τους περίμεναν λιγοστοί υποστηρικτές της Χ.Α., προκειμένου να δικαστούν για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, πρόκληση παράνομης βίας από κοινού, αλλά και αντιποίηση αρχής, επειδή, το Σεπτέμβριο του 2012, κατέστρεψαν πάγκους αλλοδαπών μικροπωλητών στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου.

Μετά την αναβολή που δόθηκε από την έδρα, λόγω της απουσίας του δικηγόρου του κ. Σταθόπουλου, οι κατηγορούμενοι βγήκαν από το δικαστήριο, ενώ κάποιοι εκ των υποστηρικτών φώναξαν συνθήματα και απομακρύνθηκαν, χωρίς περαιτέρω επεισόδια, καθώς υπήρχε και έντονη παρουσία της αστυνομίας.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Σταθόπουλος, χαρακτήρισε πολιτική τη δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής, γενικότερα, αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα αποδειχθεί η αθωότητα των κατηγορουμένων.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: aixmi-news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ