Πιπιλή: Δεν θέλω τον Δένδια υποψήφιο Δήμαρχο

Πιπιλή: Δεν θέλω τον Δένδια υποψήφιο Δήμαρχο

 

«Δεν θέλω να είναι υποψήφιος ο Νίκος Δένδιας για τον Δήμο Αθηναίων» ανέφερε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή και εξήγησε ότι «τον προτιμώ να είναι Υπουργός Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη».

«Αν μπορούμε να θεσμοθετήσουμε, όπως έγινε και στην Γενική Γραμματεία Πληροφορικής, 5ετή θητεία. Να «διατάξει» ο Πρωθυπουργός τον Δένδια ότι για 5 χρόνια θα παραμείνει Υπουργός Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, γιατί ο Δήμαρχος στην ουσία δεν έχει αξίωμα που έχει τα θέματα τάξης. Ο Δήμαρχος πρέπει να είναι Δήμαρχος και ο Δένδιας να είναι Υπουργός Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Κατά την άποψη μου θα τον “κάψουμε” με την έννοια ότι ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης είναι σε όλη την επικράτεια  ο- αποδεδειγμένα- αποτελεσματικός Υπουργός της Κυβέρνησης και διαχρονικά άρα γιατί να τον κάψουμε; Να βρει η Ν.Δ μια προσωπικότητα  για υποψήφιο Δήμαρχο ο οποίος να έχει Υπουργό  τον Δένδια για να μπορεί να ασχοληθεί με άλλα θέματα της καθημερινότητας, σκουπίδια, κοινωνική πολιτική, ποιότητα ζωής», τόνισε η Φωτεινή Πιπιλή, μιλώντας στο ΒΗΜΑ Fm.

Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο υποψηφιότητάς της στο δήμο Αθηναίων, η Φωτεινή Πιπιλή υπογράμμισε ότι «έτσι και κατέβαινα στο Δήμο Αθηναίων, θα με πυροβολάγανε οι Χρυσαυγίτες, οι οργισμένοι συνδικαλιστές του Δήμου, ορισμένοι βολεμένοι του συστήματος που με μισούσαν από τότε και γενικώς όλοι οι παράνομοι».

Σχολιάζοντας την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και μιλώντας για τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη, η βουλευτής της ΝΔ σημείωσε:

«Συγνώμη, αλλά ο Κασιδιάρης μένει με τον μπαμπά του ακόμα; Είναι ένα θέμα που πρέπει να συζητήσουμε, αφού τον ξύπνησε ο μπαμπάς του και μένει με αυτόν, όχι με αυτές τις κοπελάρες που βλέπαμε στο lifestyle. Α, δεν του φτάνει η (βουλευτική) αποζημίωση να βρει σπίτι».

«Γιατί είπαν στον ανακριτή ότι είναι αντισυστημικοί και ότι το κόμμα παίρνει το 20% της αποζημίωσης και το 80% τους μένει. Καλά, ποιους δουλεύουν; Αυτοί οι άνθρωποι, έτσι και ανοίξει κάποιος τα βιογραφικά τους, θα καταλάβει ότι δεν είναι άμοιροι ευθυνών πολλοί ψηφοφόροι, ιδιαίτερα στις τοπικές κοινωνίες που για παράδειγμα επέλεξαν εκείνον τον ξεμαλλιάρη που τον λέω εγώ – άλλοι τον λένε Καραϊσκάκη και άλλοι Κολοκοτρώνη – και δηλώνει, ρε παιδιά, στο επάγγελμα άνεργος ηλεκτρολόγος! Δηλαδή, στο χωριό του, το Αγρίνιο, δεν τον ήξεραν τι ήταν; Δεν ήξεραν τι είναι αυτό το πράμα και πήγαν και το ψήφισαν; Ο άλλος ήταν στην Εύβοια ταξιτζής και πορτιέρης σε μπουζουκομάγαζο της νύχτας. Έλεος! Τη γιαγιά στον Άγιο Παντελεήμονα τη δικαιολογώ ως ένα βαθμό, την καημένη που την πηγαίναμε στο ΑΤΜ να πάρει τα λεφτά και να μην τη σφάξουν οι κακοί Αλβανοί και Νιγηριανοί και τελικά της τα παίρναμε εμείς, γιατί βρέθηκαν και κάποιες χιλιάδες ευρώ στα σπίτια αυτών των λαμπρών ανθρώπων της νύχτας. Δεν το είπε αυτό η κυρία Ζαρούλια (για τον κ. Μιχαλολιάκο). Είπε ότι είναι ένας καλός άνθρωπος, αλλά δεν είπε ότι είναι της νύχτας. Οι περισσότεροι τους βλέπαμε στη Βουλή. Είναι σαν τους πορτιέρηδες στα τελευταία μπουζουκομάγαζα που έχουν απομείνει στις εθνικές οδούς. Τι άλλο έπρεπε να δουν;» κατέληξε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ