Επιστολή του Χρήστου Παππά

Επιστολή του Χρήστου Παππά

 

Για «μια άθλια, πρωτοφανή και μοναδική πολιτική δίωξη» κάνει λόγο ο Χρήστος Παππάς σε επιστολή που δημοσίευσε χθες στο προσωπικό του ιστολόγιο και στην οποία υπογράφει ως «Προφυλακισμένος Γ.Α.Δ.Α.»

Το κείμενο συνοδεύεται από μία φωτογραφία όπου ο προφυλακισμένος βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής έχει γράψει: «Εμπρός πάντα εμπρός. Μην τους φοβόσαστε. Οι ιδέες δεν φυλακίζονται. Η νίκη θα είναι δική μας. Υπεράνω όλων η ΕΛΛΑΣ. Ζήτω η Χρυσή Αυγή».

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή του Χρήστου Παππά:

Η ποινική δίωξη τόσον εμού όσο και των υπολοίπων Βουλευτών και συναγωνιστών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή αποτελεί μια άθλια, πρωτοφανή και μοναδική πολιτική δίωξη στην νεώτερη πολιτική Ιστορία του τόπου και σηματοδοτεί την απαρχή μιας επικίνδυνης ποινικοποίησης του δημόσιου πολιτικού βίου και λόγου.

Η δίωξη αυτή εκτός του ότι διώκει το φρόνημα, οδηγώντας την πολιτική ζωή σε εποχές Μεσαίωνα, στοχεύει κύρια στην πολιτική μας εξόντωση. Φρονώ ότι εάν επροβλέπετο και δικονομικά, οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και ειδικότερα η μνημονιακή κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου θα προέβαινε ευχαρίστως και στην βιολογική μας εξόντωση.

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός εξάλλου ως γνήσιος πολιτικός δήλωσε σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα: «Θα τους λειώσω».

Επιπλέον η δίωξη αυτή πραγματοποιείται για να λειτουργήσει ως ένα ακόμη μέσον εκφοβισμού των Ελλήνων πολιτών και εκλογέων, πιστή εφαρμογή του δόγματος «Σοκ και Δέος».  Του δόγματος που η δικτατορία των διεφθαρμένων εφαρμόζει τα τρία τελευταία χρόνια της δυστυχίας της Πατρίδος μας.

·Ενόχλησε αφάνταστα το σύστημα της κλεπτοκρατίας η παρουσία μιας γνήσιας Λαϊκής και Εθνικιστικής δύναμης στην πολιτική ζωή και το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

·Ενόχλησαν το σύστημα της κλεπτοκρατίας οι 2000 και πλέον στοχευμένες Ερωτήσεις των Βουλευτών μας προς την κυβέρνηση του μνημονίου εντός του  Κοινοβουλίου.

·Ενόχλησε το σύστημα της κλεπτοκρατίας η ακτιβιστική, η διαφορετική πολιτική και κοινωνική δράση της Χρυσής Αυγής.

·Ενόχλησε το σύστημα της κλεπτοκρατίας η λαϊκή αποδοχή των ιδεών μας και του προγράμματός μας.

·Ενόχλησε το σύστημα της κλεπτοκρατίας πως ο Λαϊκός Εθνικισμός της Χρυσής Αυγής κατάφερε να συγκεράσει τις πολιτικές τάσεις, να λειτουργήσει ενοποιητικά και να γίνει πολιτικά κυρίαρχος με τεράστια λαϊκή υποστήριξη. Αυτό είναι επικίνδυνο για το κυρίαρχο σύστημα. Θεωρείται επικίνδυνο και αφυπνιστικό για το λαό που πρέπει σύμφωνα με τους επικυρίαρχους να βρίσκεται σε μόνιμη καταστολή.

·Ενόχλησε το σύστημα της κλεπτοκρατίας πως μέσα κι έξω από το Κοινοβούλιο δεν συμβιβαστήκαμε και δεν γίναμε ίδιοι μ’ αυτούς. Τους ενόχλησε η λαϊκή αποδοχή των ιδεών μας και του προγράμματός μας. Τους ενόχλησε η διαρκής δημοσκοπική μας άνοδος.

·Ενόχλησε το σύστημα της κλεπτοκρατίας η βεβαία εκλογή Δημάρχου της Χρυσής Αυγής στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές. Ιδιαίτερα δε η βεβαία εκλογή στον Δήμο Αθηναίων του συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη.

·Ενόχλησε το σύστημα της κλεπτοκρατίας και τα διεθνή κέντρα εξουσίας, τους διεθνείς τοκογλύφους, τα γνωστά «λόμπυ», τους εντολοδότες και χειραγωγητές της συγκυβέρνησης, η σταθερή μας Πίστη που εναντιώνεται στο κυρίαρχο ισοπεδωτικό πνεύμα ενός σύγχρονου οργουελικού σεναρίου υποδούλωσης των Λαών και του πρωτοπόρου στην Ιστορία και τον Πολιτισμό Εθνους μας.

·Ενόχλησε η σταθερή μας πίστη στους πυλώνες της εθνικής ζωής, η πίστη στην Πατρίδα, στην Θρησκεία, την Οικογένεια.

Σε ό,τι αφορά εμένα προσωπικά είναι γελοία τα φανταστικά σενάρια και δημοσιεύματα. Στον πολιτικό μας διώκτη και πιστό υπηρέτη των τοκογλύφων, με τον χρόνο της παράδοσής μου του θύμισα «Μην δυσαρεστείς τους φίλους σου. Τα Σάββατα δεν γίνεται καμία εργασία».

Εγώ έχω την Τιμή μου, την Πίστη μου και την Ιδέα μου. Πράττω το καθήκον μου έναντι της Πατρίδος, του Θεού και της Κοινωνίας.

Οσοι, πέραν των συναγωνιστών μου, με γνωρίζουν, ξέρουν καλά ότι δεν είμαι εγκληματίας.

Με την παρούσα, θέλω να κάνω γνωστά τα ανωτέρω και στον Ελληνικό Λαό, ο οποίος καταλαβαίνει, βλέπει την αλήθεια και την πολιτική σκοπιμότητα και το άδικο της δίωξής μας. Το αυτό γνωρίζουν και δεκάδες κοινοβουλευτικοί όλων των παρατάξεων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που λόγω της θέσεώς μου ως Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου, σχετίστηκα μαζί τους σε Επιτροπές, συναντήσεις, κ.λ.π. κατά την ολοήμερη, καθημερινή μου δραστηριότητα στο Κοινοβούλιο, αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν θα τολμήσουν να το ομολογήσουν.

Είμαι υπερήφανος που υπηρετώ το νόμιμο και παρανόμως διωκόμενο πολιτικό κόμμα του Λαϊκού Εθνικισμού.

Είμαι υπερήφανος που είμαι Χρυσαυγίτης.

Είμαι υπερήφανος που ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Μιχαλολιάκος εκτός από Αρχηγός της Χρυσής Αυγής είναι φίλος και αδελφός μου.

Δεν προδίδω τις Ιδέες μου. Δεν τσαλακώνω την Τιμή μου. Δεν προσκυνάω τα αφεντικά της δουλείας του Λαού μου.

Ζήτω η Πατρίδα!

Ζήτω ο αδούλωτος ελληνικός Λαός!

Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Χρήστος Η. Παππάς

Προφυλακισμένος Γ.Α.Δ.Α.

 

3/10/2013

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ