Μιχαλολιάκος:Κοιμήθηκα νωρίς…

Μιχαλολιάκος:Κοιμήθηκα νωρίς…

 

Δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα ο γγ της Χρυσής Αυγής ο οποίος νωρίς τα ξημερώματα κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος  Μιχαλολιάκος, αναφερόμενος στη νύχτα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, υποστήριξε ότι κοιμήθηκε νωρίς.

“Κοιμήθηκα νωρίς εκείνο το βράδυ και ξύπνησα στη 1 το μεσημέρι την επόμενη ημέρα. Δεν ήξερα τίποτα” φέρεται να είπε, ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν γνωρίζει τον “πυρηνάρχη” της Νίκαιας Γιώργο Πατέλη. 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μιχαλολιάκος έκανε λόγο για πολιτική δίωξη , είπε ότι λυπάται για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα  και ότι την αποδοκιμάζει, όπως και τη βία συνολικά.

Ο γγ της Χρυσής Αυγής υποστήριξε επίσης ότι δεν είναι ναζιστής, ότι δεν γνωρίζει εάν μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν παραβατική συμπεριφορά και ότι η Χρυσή Αυγή είχε μόνο κοινοβουλευτική δράση.

“Πιάστηκαν ψευδόμενοι” αναφέρουν δικαστικές πηγές αναφερόμενοι στην προφυλάκιση των στελεχών της Χρυσής Αυγής.  “Είναι ισχυρή απόδειξη ο κύκλος των τηλεφωνημάτων εκείνης της νύχτας. Όταν υπάρχουν στοιχεία στέλνουμε  κατηγορούμενους στη φυλακή”, επισημαίνουν. 

 

Διαβάστε επίσης:

Αυτά υποστήριξε ο Πατέλης στην απολογία του

‘Ολες οι συνομιλίες αμέσως μετά το φονικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ