Βούτσης: “Συγκάλυψη από τα δελτία”

Βούτσης: “Συγκάλυψη από τα δελτία”

 

«Ο πολιτικός συσχετισμός δυνάμεων και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα σε κάθε εποχή –δυστυχώς- επηρεάζει πάντοτε και την ευαισθησία –με την καλή και την κακή έννοια- που επιδεικνύεται από όλους τους θεσμούς –μέσα στους οποίους προεξάρχουσα θέση έχει και η δικαιοσύνη» τόνισε ο γενικός γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, σχολιάζοντας τη χαρακτηριστική ταχύτητα με την οποία κινήθηκε η δικαιοσύνη σε ό,τι αφορά την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Σε ό,τι αφορά τη μονοπώληση του ενδιαφέροντος στα δελτία ειδήσεων, από τις εξελίξεις που αφορούν στη Χρυσή Αυγή ο κ. Βούτσης επεσήμανε ότι:

«Είναι πράγματι μία ιστορική τομή, αυτές οι πρωτόγνωρες εξελίξεις τις οποίες ζούμε αλλά στο μεγαλύτερο βαθμό, που κάνει μεγάλα δελτία ειδήσεων να είναι μονοθεματικά σε αυτή την υπόθεση, οδηγεί σαφέστατα σε μία πραγματικότητα πλήρους συρρίκνωσης του ενδιαφέροντος και ενδεχομένως και κάλυψης και συγκάλυψης των οικονομικών και κοινωνικών δεδομένων που κρίνονται σήμερα για τη χώρα μας».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ