Ο Λοβέρδος για την Χρυσή Αυγή

Ο Λοβέρδος για την Χρυσή Αυγή

 

“Εκφράζουμε την υποστήριξή μας στη δικαιοσύνης, η οποία λειτούργησε στο ανώτατο επίπεδό της και πάρα πολύ γρήγορα», τόνισε ο βουλευτής και πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα Ανδρέας Λοβέρδος  μιλώντας στον Real Fm στην έκτακτη εκπομπή με τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Άκη Παυλόπουλο.

Στο ενδεχόμενο να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, ο κ. Λοβέρδος, είπε ότι δεν υπάρχει συνταγματικά η δυνατότητα να τεθεί εκτός νόμου a priori ως πολιτικό κόμμα με άλλες διεργασίες.

Σε ό,τι αφορά την ερμηνεία των συγκεκριμένων περιστατικών που η δικαιοσύνη διαθέτει, προφανώς και γίνεται. Αν είναι έτσι δεν τίθεται θέμα πολιτικού κόμματος. Χαρακτηρίζεται το μόρφωμα εγκληματική οργάνωση, είπε.

Ο κ. Λοβέρδος, με την ιδιότητα του συνταγματολόγου διευκρίνισε ότι δεν γίνεται τίποτα με τις έδρες των βουλευτών οι οποίοι δεν είναι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.  Επίσης, επεσήμανε ότι δεν αίρεται η ιδιότητα του βουλευτή εάν δεν υπάρχει καταδίκη.

“Δεν μπορεί να οδηγήσει σε εκλογές σε καμία η παραίτηση βουλευτή Επικρατείας  και η αποδοχή της αναπλήρωσή του από κάποιον από τους επομένους υποψηφίους” υπογράμμισε ο κ. Λοβέρδος Τέλος, σχολιάζοντας τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ,  χαρακτήρισε λάθος τη σκέψη  κάθε φορά που σε κάθε πρόβλημα που εμφανίζει πρόβλημα η λειτουργία της δημοκρατία να ζητάς γενικές βουλευτικές εκλογές.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ