Σκουρλέτης: Δεν μπορεί να αποσταθεροποιήσει τη δημοκρατία

Σκουρλέτης: Δεν μπορεί να αποσταθεροποιήσει τη δημοκρατία

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τη Χρυσή Αυγή, την ανακοίνωση των εφέδρων και το φαινόμενο της βίας γενικότερα.

«Δεν θεωρώ ότι ο κ. Μιχαλολιάκος από μόνος του μπορεί να αποσταθεροποιήσει τη δημοκρατία», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Πάνος Σκουρλέτης, για τη Χρυσή Αυγή.

«Από μόνο του το γεγονός στερείται σοβαρότητας. Μάλλον για φαιδρή παρουσία των εφέδρων πρόκειται», σχολίασε αρχικά ο κ. Σκουρλέτης, σχετικά με την ανακοίνωση που έκαναν λόγο για παραίτηση της κυβέρνησης.

«Υπάρχει ένα φασιστικό φαινόμενο το οποίο λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια. Το γεγονός ότι υπάρχουν φύλακες της Χρυσής Αυγής εντός των σωμάτων ασφαλείας, πλέον δεν αμφισβητείται από κανέναν», είπε ακόμα.

Σε σχέση με τη βία, ο κ. Σκουρλέτης είπε: «Για την δικιά μας την αριστερά, είναι σαφές ότι η βία δεν αποτελεί επιλογή μας. Είμαστε απέναντι της. Δεν έχουμε καμία σχέση. Υπάρχει η βία των αστυνομικών δυνάμεων. Καμία φορά είναι επιβεβλημένη. Εκεί ασκείται μια βία που έχει μια αποδοχή. Υπάρχει η πολιτική βία. Τα φαινόμενα βίας, αντιστοιχούνε με βάση της συγκρούσεις της περιόδου».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ