Πυρά του Βούτση κατά του Αθανασίου

Πυρά του Βούτση κατά του Αθανασίου

 

Για αμηχανία και κατάρρευση της θεωρίας των δύο άκρων  που χρεώνεται ο Χαράλαμπος Αθανασίου κάνει λόγο ο βουλευτής και Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης σχετικά με την παρέμβαση του Υπουργού Δικαιοσύνης στην πιθανή πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας για τη «Χρυσή Αυγή».

 

Συγκεκριμένα, ο κ. Βούτσης απευθυνόμενος στον παρόντα Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χ. Αθανασίου, κατά τη συζήτηση της Διαρκούς Επιτροπής Δικαιοσύνης της Βουλής, δήλωσε μεταξύ άλλων:

“Με τη χθεσινή σας παρέμβαση, η οποία δόθηκε ως επίσημη διαρροή από το Μαξίμου, σχετικά με την ανάληψη πρωτοβουλίας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη “Χρυσή Aυγή”, χρεώνεστε προσωπικά και επενδύετε, μάλιστα με τη θεσμική υπόσταση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, την προφανή αμηχανία αλλά και την κατάρρευση της στρατηγικής της κυβέρνησης για τα «δύο άκρα», ενώ είναι αυτονόητη και πλήρης η διάκριση των αναγκαίων πολιτικών πρωτοβουλιών στο δημόσιο χώρο σε σχέση με τις συνεχιζόμενες έρευνες και τις διαδικασίες της δικαιοσύνης και της αστυνομίας”.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ